Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

10 věcí, co vám v květnu nesmí chybět v šatníku: Kimono i bílé kalhoty

  • Buďte v květnu trendy!
    29. dubna 2014 | 06:00

    Jaro je v plném proudu a i když nás trápí aprílové počasí, nastal čas dát definitivně sbohem zimnímu oblečení a být připravena nás blížící se léto. Doplňte s námi šatník o ty nejaktuálnější kousky sezóny a buďte v ulicích za stylovou královnu.

  • Veselé šaty

    ...
    Autor: Archiv firem

    Kdy jindy si pořídit nové šaty než na jaře, když všechno rozkvete a svítí sluníčko. Pro tentokrát vynechejte klasické „pouzdrovky“ do práce a vsaďte na veselejší dívčí model. Lososové šaty ve velmi lichotivém střihu budou slušet téměř každé postavě. Díky délce ke kolenům se navíc hodí na rozličné příležitosti. Malý výstřih ke krku snadno oživíte zářivým náhrdelníkem. Pro chladnější dny se hodí krátká džínová bunda do pasu.

    F&F, 749 Kč

  • Bílé kalhoty

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ponurá zima a plískanice jsou za námi a i když nás občas zastihne nějaká bouřka či přeháňka, můžeme se těšit na hezké slunečné dny. Těm zcela jistě vévodí bílá. Rozhodně tedy neuděláte chybu, když se do ní zahalíte od hlavy až po paty.

    Základem ale určitě jsou bílé kalhoty. Každý outfit okamžitě zjemní a osvěží. Nebojte se jich, ani pokud jste kypřejší. Souhlasíme, že světlá barva nic neschová. Pokud ale zvolíte lichotivý střih a kalhoty vkusně doplníte dobře padnoucím topem, budete vypadat zkrátka skvěle!

    Zara, 999 Kč

  • Pohodlné espadrilles

    ...
    Autor: Archiv firem

    Každá správná žena miluje boty. Proč si tento měsíc nepořídit nějaký nový pár? Vysoké lodičky nechejte ležet v regálu a pro tentokrát vsaďte na pohodlí. Tyto boty pocházejí ze Španělska a jsou typické jutovou podrážkou a látkovým provedením.

    Vzhledem k tomu, že jsou tyto boty nízké, vždy pořizujte i tvarované vložky, abyste nohám ulehčila a předešla bolavým chodidlům. Nebojte se divokých barev nebo zajímavých detailů. Nás zaujaly metalické špičky nebo celokrajové provedení.

    H&M, 599 Kč

  • Kabelka v jarní barvě

    ...
    Autor: Archiv firem

    S černou kabelkou jste jistě prochodila celou zimu, takže je čas na změnu! K teplým měsícům bez pochyby patří proužky. Pokud jsou pro vás pruhované kalhoty moc extravagantní a tričko vás už nebaví, rozhodně sáhněte po doplňcích. Jednoduchá kabelka ve tvaru pytle, bude skvělým parťákem na výlet na šlapadla ale i k jednoduchému a elegantnímu outfitu do práce.

    Jestliže proužkům obecně neholdujete, vedle nešlápnete ani s metalickými nebo pastelovými kousky. Ať už sáhnete po velké praktické kabelce nebo roztomilém psaníčku, rozhodně zabodujete.

    Reserved, 449 Kč

  • Top s průhlednými aplikacemi

    ...
    Autor: Archiv firem

    Zkrácené topy, jež letos vládly přehlídkovým molům, nejsou pro každého. Letos ale můžete ukázat kousek kůže i s vhodně zvolenou aplikací z průhledné látky. Ta nejlépe vynikne ve výstřihu. Skvěle vypadají také lehké průhledné rukávy u splývavé halenky.

    My si oblíbili čistě bílý kousek, který je velmi elegantní a hodí se do práce ale i k pohodlným kalhotám na víkendovou procházku. Takové topy budou nejlépe vypadat v kontrastu s „těžšími“ materiály jako je džínovina, kůže nebo hrubá pletenina.  

    Promod, 949 Kč

  • Sukně do A

    ...
    Autor: Archiv firem

    Veselé jaro skvěle dokreslí hravé sukně v lichotivém „áčkovém“ střihu. Tento tvar bude slušet prakticky každé postavě. Vybírejte proto pečlivě délku. Ideálně by sukně měla končit nad koleny. Pokud ale ráda nosíte lodičky, klidně zvolte módní midi do půli lýtek. Nebojte se sáhnout po divoce vzorovaném kousku. Jestli textury nejsou nic pro vás, vyberte alespoň zářivou barvu.

    Teploty už sahají poměrně vysoko, takže klidně ukažte sluníčku vaše krásné nohy. Taková sukně je sama o sobě dost výrazná. Stačí jí tedy doplnit jednoduchým topem v neutrálních barvách. Top ale vždy zastrčte do sukně, aby vynikla ženská silueta.

    Zara, 999 Kč

  • Barevná podprsenka

    ...
    Autor: Archiv firem
    Jestliže nejste majitelkou velkých prsou, rozhodně využijete náš další tip – barevnou podprsenku. Tu můžete například nechat vykukovat pod lehce průsvitným trikem nebo ve výstřihu košile. Například sytě růžová krajka vypadá velmi sexy a přitom není vulgární. Volte top, který je volný až pánského střihu, a vytvořte harmonický kontrast. Samozřejmě se nejedná o záležitost vhodnou do práce. Na volný čas ji ale bohatě využijete.

    Mango, 549 Kč

  • Blýskavé náramky

    ...
    Autor: Archiv firem
    Se stoupající teplotou se přímo úměrně zkracují i rukávy. Proto využijte nový kousek odhalené kůže a ozdobte ho sadou hravých náramků. Směle kombinujte všechny barvy kovů. Už dávno neplatí, že doplňky musí být jen v jedné barvě. Inspirujte se trendy hippie stylem a přidejte korálky nebo i kůži. Jestliže doma nemáte zásoby, ze kterých byste složila optimální kombinaci, kupujte předem vytvořené sety.

    Naším tipem je bezesporu široký náramek, složený z barevných korálků i elegantního zlata. Snadno s ním oživíte i ten nejjednodušší outfit, jako je bílé tričko s džíny.

    TOPSHOP, 499 Kč

  • Módní kimono

    ...
    Autor: Archiv firem

    Absolutní must have sezóny se stalo kimono. V obchodech najdete jednoduché elegantní kousky, které bez problému nahradí sako do kanceláře, ale i lehké varianty, jež doladí uvolněné jarní a letní outfity. My jsme vybrali provedení s velmi módními třásněmi. Můžete ho nosit jak ke klasickým černým kalhotám a lodičkám, tak k džínovým šortkám a kovbojskému slamáku.

    Pokud máte pocit, že kimono je pro vás do města příliš extravagantní záležitost, sáhněte po lehkém delším provedení, jež nahradí domácí tepláky a župan. Budete se cítit velmi sexy a váš protějšek to jistě ocení.

    TOPSHOP, 1599 Kč

  • Stylový šátek

    ...
    Autor: Archiv firem

    Určitě si žádná z vás neumí představit zimu bez pořádné teplé šály. Těm už jednoznačně odzvonilo a přišel čas na lehké barevné kousky, jež skvěle dotvoří každý outfit a přitom v nich nebude horko.Kromě obligátních neutrálních variant, jako je černá či smetanová, si letos určitě pořiďte veselý květovaný kousek, který rozsvítí váš obličej a vypadá skvěle jak na krku, tak například ovázaný kolem ucha kabelky.

    Pokud vás na duhové kombinace neužije, jasnou volbou je pro vás nadčasový leopard. U něj ale vždy pamatujte, že by měl být jediným „zvířecím“ kouskem v outfitu.

    F&F, 249 Kč

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, květen, tipy, nákupy
Diskuse ke článku
.