Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

10 věcí, co si na vás muž nikdy nevšimne: Nové džíny či odstín rtěnky

  • Muži jsou všímaví. Zázraky po nich ale nechtějte.
    20. dubna 2014 | 06:00

    Muži se málokdy zaměřují na detaily, ať už se jedná o jakoukoliv událost v jejich životě včetně vašeho vztahu. Není to proto, že by je to nezajímalo. Mají to zkrátka v genech. Soustředí se na hlavní události dne a nový odstín vašeho modrého trička nepostřehnou, i kdyby chtěli. Nezlobte se na ně pro to. 

  • Nová kabelka

    ...
    Autor: Archiv firem

    Při debatách v redakci jsme zjistily, že existují partneři, kterým nový kousek nikdy neujde. Jejich ženy mají tedy v zatajování nových úlovků smůlu.

    Stále ale převládají muži, kteří postřehnou maximálně odlišnou barvu, ale dvě černé kabelky od sebe zkrátka nerozeznají.

  • (Ne)oholené nohy

    ...
    Autor: Shutterstock

    Všechny to známe. Už druhý den po oholení nohou jsme nesvé z rašících nových chloupků. K šatům je samozřejmé každodenní holení.

    Děláme to ale především pro sebe. Pokud totiž na nohou nemáte týdenní neholený porost, muži si krátkých chloupků ani nevšimnou.

  • Líčení

    ...
    Autor: Shutterstock
    Vsadíme se, že tomuhle neuvěříte. Já to ale mohu potvrdit z osobní zkušenosti. Pokud chodíte jen decentně namalovaná, abyste byla upravená, muž rozdíl po tom, co se odlíčíte, nepostřehne.

    Vnímá váš obličej jako celek. Zvýrazněné řasy nebo sjednocující make-up pro něj zkrátka nejsou podstatnou záležitostí.

  • Nové boty

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pokud předejdete situaci, že muž v bytě zakopne o novou krabici s botami, máte reálnou šanci, že se vám podaří nový nákup zatajit.

    „Ať se vám to líbí nebo ne, níž než na kolena se vám podíváme málokdy,“ říká Petr.

    Navíc platí stejné pravidlo jako u kabelky. Pokud mají boty stejnou barvou jako jiný pár z vašeho botníku, muž rozdíl ve špičce či výšce podpatku nepozná.

  • Celulitida

    ...
    Autor: Shutterstock
    Je nám jasné, že vás každá nedokonalost vašeho těla trápí. Celulitida je jistě jednou z nich.

    U bazénu se porovnáváte s okolními ženami a doma v koupelně proti pomerančové kůži bojujete, jak se dá. Muž ale tento problém absolutně neregistruje.

    Vnímá především celkové křivky těla či hebkost vaší kůže. Pokud ale nemáte ve stehnech centimetrové ďolíčky, celulitida jde absolutně mimo něj.

  • Chlupy na oblečení

    ...
    Autor: Shutterstock
    Jestliže máte v domácnosti nějakého mazlíčka, jistě se nevyhnete tomu, že je vaše oblečení plné jeho chlupů. Souhlasíme, že nevypadá dobře, když přijdete na jednání v černých kalhotách obalených srstí vaší kočky. Pokud se ale o vás váš pes otřel před odchodem na romantické rande, nepanikařte. I zvířecí chlupy totiž patří do složky nedůležitých detailů, jež pro muže nehrají žádnou roli.
  • Nový účes

    ...
    Autor: Shutterstock
    Asi si všimne, když si necháte vyholit půl hlavy. Zastřižené konečky či obnovený odstín vaší barvy ale jde absolutně mimo něj. Pro pány totiž platí pravidlo stříhat vlasy, až když jsou opravdu přerostlé. Naše měsíční úpravy nejen že nevidí, ale ani nechápou. Nehledě na částky, které jsme za to ochotny zaplatit.
  • Nové brýle

    ...
    Autor: Archiv firem
    Jestliže nosíte brýle pravidelně, muž vás vnímá jen jako ženu s brýlemi. Ne s hranatými brýlemi, ne s modrými brýlemi. Zkrátka vidí, že je nosíte, ale tím to pro něj končí.

    Koupila jste si extravagantnější obroučky? Změnila jste jejich barvu? Pochlubte se s nimi kolegyni v práci. Váš partner to bohužel neocení.

  • Změna odstínu rtěnky

    ...
    Autor: Shutterstock
    Rudá rtěnka je pro muže smyslná. Přitahuje jejich pozornost. Další odstíny na běžné denní nošení, jako jsou tělová, broskvová nebo růžová, ale spadají do kategorie přirozených rtů. Když jim neuděláte otisk na košili, ani nepostřehnou, že na rtech něco máte.
  • Nové džíny

    ...
    Autor: Archiv firem
    Džíny jsou pro muže jednoduše modré kalhoty, které rády nosíme. Jaký konkrétní odstín nebo střih máte na sobě, už vám neřekne.

    Jestli si tedy pořídíte nový pár a vystřídáte rovné nohavice za úzké, nečekejte, že vám je muž pochválí. Pro něj je důležité, jestli v nich máte hezký zadeček, na který se může podívat, dál jeho zájem nesahá.

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, muži, nevšimnou, vztahy
Diskuse ke článku
.