Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kožený křivák 7x jinak: S džínami i s pouzdrovou sukní

  • Kožený křivák ve vaší skříni nesmí chybět!
    27. dubna 2014 | 06:00

    Kromě elegantního trenčkotu vám na jaře rozhodně nesmí chybět uvolněná a stylová kožená bunda. Tento univerzální kousek můžete nosit v podstatě celý rok. Při ranních mrazících jde nosit s kožešinovou vestou, v létě ho využijete na chladnější večery. Jaro v něm můžete prochodit v podstatě celé. Přitom pokaždé můžete vypadat úplně jinak. Buďte s námi za dámu, něžnou romantičku či pohodářku. 

  • Uvolněný look pro drzé holky

    ...
    Autor: Archiv firem

    Boyfriend džíny se stále drží na vrcholu oblíbenosti. I když s vtipným tričkem nešlápnete vedle, zkuste výsledný vzhled zjemnit topem ve sladkých barvách. Roztrhané kalhoty volného střihu si skvěle rozumí s kontrastně ženskými sandálky na podpatku. Zkuste jemné šněrování, které je letos velmi v kurzu! Hadí textura je příjemným zpestřením.

    Jelikož se začíná zase pomalu ukazovat sluníčko, nezapomeňte na brýle. Nestárnoucí pilotky určitě nezklamou. Klasickou černou kabelku vyměňte za svěžejší béžovou variantu. Sáhněte po dostatečně velkém kousku, aby se vám do ní vešly nezbytnosti na celý den. Nakonec outfit doplňte jednoduchým setem náramků. Čím odlišnější od sebe budou, tím lépe.

    Bunda: Mango, 4999 Kč, kalhoty: H&M, 999 Kč, tričko: Bershka, 299 Kč, boty: Baťa, 999 Kč, set náramků s hodinkami: Topshop, 649 Kč, kabelka: H&M, 599 Kč

  • Do práce s odvahou

    ...
    Autor: Archiv firem

    Kožený křivák si skvěle rozumí i s elegantními kousky. Nebojte se ho obléknout i do práce. Pruhované šaty jsou velmi lichotivě zkombinované, s výstřihem do V, jež krásně prodlouží dekolt. Prospějí tedy i kypřejší postavě. Zároveň je, díky délce po kolena, můžete bez obav vzít i do kanceláře. Rozzařte obličej výraznými náušnicemi s kameny, co krásně odráží světlo. Nebojte se akcentu ostré barvy a k černobílému outfitu obujte červené lodičky. Toto oblečení je vhodné například i na romantickou večeři. V tom případě vyměňte klasickou kabelku za psaníčko a zvolte výraznější líčení. A můžete vyrazit!

    Bunda: Mango, 4999 Kč, šaty: F&F, 899 Kč, boty: Zara, 1499 Kč, kabelka: riverisland.com, 499 Kč, náušnice: H&M, 349 Kč, brýle: Lindex, 199 Kč

  • Na rande s nápadem

    ...
    Autor: Archiv firem
    Pokud se večer chystáte na schůzku s vaším protějškem, zvolte oblečení, které bude ženské, ale zároveň pohodlné. Je velmi důležité, abyste se cítila dobře. Sáhněte tedy po pouzdrové sukni, jež bude lichotit vaší postavě, a příjemném tričku s originálním nápisem. Používejte barvy. Sladká růžová outfit krásně oživí a zajímavá textura rozhodně nebude nudit. Tričko zastrčte dovnitř, aby vynikla silueta.

    K tomuto střihu sukně volte vždy podpatky. Pokud vás nečeká velká procházka, sáhněte po vysokých sandálcích s originálním šněrováním. Díky odhalené kůži na nártu se nemusíte bát, že by vás kotníčkové boty zkracovaly. Velké šperky by vám v průběhu večera mohly překážet. Zvolte tedy jen decentní sadu prstýnků, která vám dodá potřebný šmrnc. Ukažte, že máte smysl pro humor a sáhněte po nápadité kabelce.

    Bunda: Mango, 4999 Kč, sukně: F&F, Info o ceně v obchodě, tričko: riverisland.com, 499 Kč, boty: H&M, 1499 Kč, kabelka: H&M, 499 Kč, prstýnky: Lindex, 149 Kč, brýle, F&F, 109 Kč

  • Vyrazte na nákupy

    ...
    Autor: Archiv firem

    Aktuální sezónu vám rozhodně nesmí chybět stylové volné kalhoty se zajímavým potiskem. Kromě toho, že jsou neuvěřitelně pohodlné, lichotí většině postav. Pokud vás trápí nějaké to kilo navíc, stačí vybrat kousek v tlumenějších barvách. Při nákupech je důležité, abyste se cítila pohodlně. Rozhodně proto sáhněte po slip-on botách, jež jsou vlastně takové „bačkůrky.“ Bez problémů v nich vydržíte běhat celý den.

    Další stálicí, která nikdy nezklame, je džínová košile. Alespoň jednu by měla mít doma každá z nás. Nechte ji u krku ležérně rozepnutou a oživte outfit ostře oranžovým tričkem, jež bude zpod košile vykukovat. Rozhodně se vyplatí kšiltovka či jiná pokrývka hlavy. Předejdete tak rozcuchanému vrabčímu hnízdu na hlavě z neustálého oblékání a svlékání při zkoušení nového oblečení. Hodinky a velká taška na nákupu nesmí chybět.

    Bunda: Mango, 4999 Kč, kalhoty: Lindex, 699 Kč, boty: asos.com, 699 Kč, džínová košile: Topshop, 1199 Kč, tričko: Topshop, 1099 Kč, kabelka: Mango, 1199 Kč, hodinky: Calvin Klein, 6650 Kč, čepice: H&M man, 249 Kč

  • Klasika trochu jinak

    ...
    Autor: Archiv firem
    Univerzální a nestárnoucí kombinací je křivák s tmavými džíny a bílou košilí. Máte-li den, že nevíte, co na sebe, rozhodně po tomto outfitu sáhněte. Nesmíte ale působit nudně. Kouzlo je v doplňcích. Divoká kombinovaná kabelka vás příjemně rozsvítí. Kombinace leopardího vzoru a korálové je velmi nevšední a vypadá skvěle. Košilový límeček pak doplňte výrazným náhrdelníkem. Klasické perly v kombinovaném náhrdelníku působí originálně a neokoukaně.

    Pro módní nadšence jsme vybrali nevšední boty, takzvané „mules.“ Tyto pantoflíčky sice nejsou na celodenní nošení, zcela jistě s nimi ale uděláte velkou parádu. Dovolit si je může každá žena bez ohledu na postavu.

    Bunda: Mango, 4999 Kč, džiny: Mango, 1199 Kč, košile: H&M, 399 Kč, brýle: Mango, 599 Kč, boty: Zara, 2499 Kč, kabelka: Marks&Spencer, 499 Kč, náhrdelník: Lindex, 399 Kč

  • Na odpoledne na Petříně

    ...
    Autor: Archiv firem
    Doufejme, že se počasí konečně umoudří, a na obloze už bude převážně sluníčko. Na piknik v parku pak můžete bez obav vyrazit ve veselých květovaných šatech s koženou bundou v záloze pro chladnější večer. Bundu volte v délce do pasu, aby vynikl střih šatů, a nedoformovala se vám postava. Kabelku určitě volte s popruhem přes tělo, aby vás nijak neomezovala v pohybu. Make-up může být uvolněný. Stačí řasenka a světlá rtěnka.

    Pokud jste otužilá, sáhněte už po letních sandálkách, jež budou pohodlné, a bez problémů v nich vyšlápnete petřínskou rozhlednu. Alternativou jsou kožené biker boots, které zahřejí a outfitu dodají punc rocku.

    Bunda: Mango, 4999 Kč, šaty: newlook.com, 660 Kč, kabelka: H&M, 499 Kč, boty: Baťa, 1099 Kč, brýle: Marks&Spencer, 499 Kč, náhrdelník: Lindex, 399 Kč

  • Extravagance především

    ...
    Autor: Archiv firem

    Baví vás si s módou hrát? I s klasikou, jako je kožená bunda, můžete docílit extravagantního vzhledu. Nebojte se vrstvení. Dlouhý kardigan až na zem vypadá pod křivákem opravdu stylově. Metalické odstíny tuto sezónu frčí. Tílko je jednoduché, ale neobvyklé barevné provedení outfitu prospěje. Na krk zavěste několik dlouhých řetízků, které působí uvolněně a nenuceně.

    Kalhoty by měly být úzké, aby pod kardiganem nedělaly neplechu. Svislých proužků se nemusíte bát. Při správné šířce vám nijak neuškodí. Inspirujte se stylem berlínských bloggerek a sáhněte po výrazných kotníčkových botách s přezkami a vyřezanou patou. Třásně na tašce dodají jinak hladkému outfitu na textuře.

    Bunda: Mango, 4999 Kč, kalhoty: H&M, 349 Kč, boty: Topshop, 1499 Kč, kabelka: H&M, 699 Kč, náhrdelníky: H&M, 249 Kč, svetr: Lindex, 899 Kč, top: F&F, 349 Kč, brýle: Lindex, 199 Kč

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, kožená bunda, křivák, outfity, koláže
Diskuse ke článku
.