Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    15. dubna 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Podívejte se, jaké šaty oblékly slavné ženy. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Jessica Alba (32)

    Dvojnásobná matka Jessica Alba si nenechala ujít nedělní slavnostní předávání filmových cen MTV. Žádnou z kategorii sice nevyhrála, ale i přesto byla hvězdou večera, protože vypadala naprosto famózně. Zelenkavá sukně do pasu zkombinovaná s jednoduchým bílým topem byla trefou do černého. Nás zaujalo i maxi psaníčko a romantické lodičky.

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (44)

    Nestárnoucí JLo se v sobotu účastnila již 25. ročníku předávání mediálních cen GLAAD v Beverly Hills. K této příležitosti zvolila přiléhavé šaty protkané třpytivou kobaltově modrou nití od svého oblíbeného návrháře Zuhaira Murada. Rafinované, ženské a sexy! Tleskáme.

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
  • Tallulah Willis (20)

    Nejmladší dcera Demi Moore a Bruce Willise, Tallulah Willis si svůj bezstarostný život užívá plnými doušky a netají se tím, že smyslem jejího života jsou divoké večírky. Tallulah většinou využívá každé příležitosti šokovat a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Na after party magazínu Flaunt vyrazila opravdu v prazvláštním outfitu. Posuďte sami.

    Willis
    Autor: profimedia.cz
  • Kim Cattrall (57)

    Hvězda seriálu Sex ve městě, Kim Catrall opět potvrdila, že rozhodně nepatří do starého železa. V Cannes se ukázala ve smaragdově zelených šatech a sněhobílém kabátku. Vypadala zkrátka božsky.

    Kim Catrall
    Autor: profimedia.cz
  • Rihanna (26)

    Zpěvačka Rihanna dorazila na udílení filmových cen MTV v poněkud odvážném outfitu. Měla na sobě totiž jen saténový korzet a průhledné "roucho" z dílny Ulyany Sergeenko. Odvážný model doplnila Manolo střevíci a luxusními šperky. Bylo to přes čáru?

    Rihanna
    Autor: ČTK

Diskuse ke článku
.