Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

7 triků, jak zmenšit velké boky. Zkuste tlumené barvy i zvonáče

  • I s většími boky můžete vypadat jako bohyně!
    16. dubna 2014 | 06:00

    Máte široké boky? Rozhodně nezoufejte! Máte totiž postavu, kterou mají ty nejkrásnější divy šoubyznysu jako je Beyoncé nebo Jennifer Lopez. Široké boky mohou být velmi sexy.  Stačí pár jednoduchých triků a vaše křivky budou vypadat přímo božsky.

  • Správné sako

    ...
    Autor: Archiv firem

    Rozhodně zapomeňte na sáčka do pasu. Ty by boky ještě více zdůraznily. Ideální střih pro vás musí perfektně sedět v ramenou, lehce obepínat prsa a na bocích jemně splývat. Sako by ideálně mělo končit v nejširší části boků. Vaším nejlepším společníkem bude bez pochyby sako černé. Ani vodorovný proužek nemusí být vaším nepřítelem. Pokud je drobný, postavě prospěje. Nebojte se ale ani výraznějších barev. Skvěle odvedou pozornost od širšího spodku.

    Marks&Spencer - 999 Kč

  • Tmavé barvy

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pokud se rozhodujete, v jaké barvě vybírat kalhoty či sukně, rozhodně vsaďte na tlumené odstíny. Noste barvy, které jsou tmavé a problémovou partii upozadí. Nemusí to ale nutně být pouze černá. Nebojte se tmavě modré, tlumené zelené či bordó. Vedle nešlápnete ani s hnědou. Fantazii se meze nekladou ohledně topů. Mohou být barevné či vzorované. Díky tmavému spodku bude outfit vyvážený a barevná halenka přitáhne pozornost na horní část postavy.

    Zara - 999 Kč

  • Střih kalhot

    ...
    Autor: Archiv firem
    Rozhodně vám prospějí kalhoty pánského střihu. Pokud mají puky, máte vyhráno. Takový kousek totiž opticky zúží nohy i boky. Vyhněte se odstávajícím kapsám, jež by boky zbytečně zvýrazňovaly. Rozhodně nenoste kalhoty s volánem či jiným zdobením v oblasti boků. Vhodnou alternativou jsou kalhoty s vysokým pasem. Díky němu se prodlouží nohy a tím se vyrovnají případné širší boky.

    Promod - 1199 Kč

  • Ideální džíny

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ideální střih džínů, který bude lichotit postavě se širokými boky, je takzvaně zvonový. Džíny, jež jsou dole mírně rozšířené, opticky vyrovnají širší boky a postava díky tomu působí souměrně. Pas by měl být lehce pod pupíkem. Rozhodně se vyhněte bokovkám. Ty by na vaší problematickou partii zbytečně upozornily.

    Mango - 999 Kč

  • Šaty na párty

    ...
    Autor: Archiv firem

    Nebojte se poodhalit nohy. Vaše štíhlé kotníky a krásně tvarovaná lýtka skvěle vyniknou v šatech áčkového střihu, jež se od pasu lehce rozšiřuji. Takové šaty vaší postavě naprosto perfektně padnou. Ideální střih by měl končit nad koleny. Sáhněte po kousku s výstřihem do V. Ten upoutá pozornost k dekoltu a tím boky perfektně upozadí.

    Tip na závěr: Kupujte šaty s drobným celoplošným potiskem. Rozptýlený vzor odláká pozornost od jednoho problematického bodu a okolí bude vnímat postavu jako jeden vyrovnaný celek.

    Reserved - 899 Kč

  • Sukně do práce

    ...
    Autor: Archiv firem

    U áčkového tvaru sukně ještě zůstaneme. Na vaší postavu nemůžete vybrat lepší. Pokud to není nic pro vás, variantou může být sukně zavinovací. Tyto dva střihy perfektně zvýrazní pas a přitom neupozorní na větší boky. ideálně volte tmavé barvy. Výraznější barva vám ale vyloženě neuškodí. Nebojte se ani svislých vzorů. Například drobný svislý proužek bude vaší postavě velmi lichotit. Pozor dávejte jen na velké potisky. Rozhodně také nenoste plisované sukně nebo skládané kousky, připomínající školní uniformu.Boky ještě více rozšíří. 

    fler.cz - From Kaya with love - 999 Kč

  • Plavky

    ...
    Autor: Archiv firem
    U plavek platí stejné pravidlo jako u kalhot či sukně. Vždy volte tmavý spodek. Co se týče střihu, vybírejte klasické kalhotky. Rozhodně se vyhněte bikinám se šňůrkami na bocích. Ty by na větší boky ještě víc upozornily. Ideální jsou tedy klasické kalhotky, které budou končit lehce pod pupíkem. Vrchní díl plavek zvolte klidně barevný, abyste přitáhla pohled na váš krásný dekolt. Pokud preferujete plavky vcelku, nebojte se kombinované varianty, například se zeštíhlující černou právě na bocích. 

    Plavky vcelku: riverisland.com, 999 Kč

    Vrchní díl: H&M, 399 Kč, spodní díl: H&M, 249 Kč

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, boky, triky, střihy, tlumené barvy
Diskuse ke článku
.