Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

10 triků, jak mít větší prsa: řasení i velké šperky

  • I s malými prsy můžete být hvězda!
    9. dubna 2014 | 06:00

    Malá prsa nemusí nutně znamenat malé sebevědomí. Právě naopak. Již několik let se v módě razí trend chlapeckých postav. Oblečení je často šité právě pro ně a nejlépe na nich vyzní. Spousta celebrit, jako Keira Knightley, Kate Moss či Cara Delevigne, obléká právě takovou postavu. Použijte jejich triky a vytvořte si plnější dekolt!

  • Push upka nebo baloconette

    ...
    Autor: Archiv firem
    Základem je správná podprsenka. Vybrat ji není snadné. U malých prsou se často stává, že podprsenky špatně sedí. Vybírejte proto pečlivě. Když ale najdete ten správný kousek pro vás, může vám prokázat velkou službu. Vybírejte ale push-up efekt úměrný k vaší postavě. Nepřirozeně zvětšené poprsí by nevypadalo dobře.

    Vlevo: Mango, 599 Kč, vpravo: Lindex, 699 Kč

  • Výrazné barvy

    ...
    Autor: Archiv firem
    Nebojte se barev. Zářivé odstíny a divoké potisky odvedou pozornost od malých prsou a navíc zaujmou. Vyberte si barvu, která vás rozzáří. Pokud máte malá prsa, můžete si směle vybrat tričko s velkými potisky. Ty si ženy s velkým poprsím nemohou dovolit, protože by prsa obrazy deformovala.

    Lindex - 499 Kč

  • Mašle a ozdoby

    ...
    Autor: Archiv firem

    Skvělým pomocníkem pro hrudník s malými prsy jsou vázanky, mašle, kapsičky a další ozdoby na vrchní části oblečení. Více látky v problematické oblasti odvedou pozornost. Navíc vázanky či fiží vypadají velmi žensky a efektivně. Využijte možnost takové oblečení nosit.

    H&M - 799 Kč

  • Peplum top

    ...
    Autor: Archiv firem

    I když je peplum top na prsou hladký, prokáže vám skvělou službu. Díky svému střihu opticky na hubeném těle vytvoří křivky a postava bude působit dojmem přesýpacích hodin. Díky tomu budou i prsa vypadat větší.

    Zara - 399 Kč

  • Lodičkový výstřih

    ...
    Autor: Archiv firem

    Vsaďte na ten správný výstřih. Lodičkový ukáže vaše ramena a dovede pozornost od malého hrudníku. Odhalená kůže je velmi sexy a rovný střih vytvoří iluzi, že jsou prsa větší než ve skutečnosti. Nebojte se výrazných barev. Kobaltově modrá nebo ostrá rudá budou to pravé ořechové.

    Topshop - 1099 Kč

  • Šaty bez ramínek

    ...
    Autor: Archiv firem

    Nespornou výhodou hrudníku s malými prsy je možnost nosit šaty bez ramínek. Dbejte na správnou velikost, aby šaty přes prsa neodstávaly. Pamatujte, že méně je někdy více. Pokud máte odhalený hrudník, nemějte šaty v ultra krátké délce nebo příliš přiléhavého střihu. Mohla byste působit vulgárně. Volte jemné rozevláté letní šaty, ve kterých budete ta správná holka do nepohody.

    Mango - 549 Kč

  • Výrazné náhrdelníky

    ...
    Autor: Archiv firem
    Kdybychom měli vybrat ideální šperk pro ženu s malými prsy, je to zcela jistě výrazný náhrdelník. Vybrat si můžete z mnoha variant. Perfektně využijete nepřehlédnutelný kousek s velkými kameny. S jednoduchým bílým tričkem takový šperk udělá neuvěřitelnou parádu. Nebojte se barevných sklíček nebo kombinace kovů. Nabízí se ještě druhá varianta a to dlouhé jemné řetízky v hippie stylu. Ty rozzáří oblast hrudníku a vytvoří uvolněný look, který odvede pozornost od prsou.

    Vpravo: Zara, 899 kč, vlevo: Lindex, 399 Kč

  • Vypasované sako

    ...
    Autor: Archiv firem

    Univerzální sako by nemělo chybět ve skříni žádné z vás. Pokud chcete odvést pozornost od malých prsou, skvělou volbou je sako s dvouřadým zapínáním. Najít ale takové sako není snadné. Parádu ale uděláte i s klasickým kouskem na jednoduché zapínaní na dva knoflíky. Dbejte na to, aby sako bylo dostatečně projmuté, klopy seděly na těle a sako kopírovalo vaší postavu. Příliš velký či volný kousek by na vaši drobnou postavu zbytečně upozornil.

    Marks&Spencer - 2499 Kč

  • Neutrální kalhoty

    ...
    Autor: Archiv firem

    Jestliže máte hrudník výrazně užší než boky, vsaďte na tmavé kalhoty. Právě i velký rozdíl mezi horní a spodní částí těla může zbytečně upozorňovat na malá prsa. Snažte se tedy držet postavu v rovnováze. Optimální je tvar přesýpacích hodin. Sáhněte tedy po tmavých kalhotách a barevné halence, kterou ležérně zastrčíte v pase.

    C&A - 350 Kč

  • Řasení na plavkách

    ...
    Autor: Archiv firem

    V létě je pro vás nejlepším pomocníkem správné vyztužení a jednoznačně volánky. Volte plavky, které jsou zdobné, barevné. Ideální jsou trojrozměrné aplikace na podprsence, jež opticky hrudník zvětší. Skvělou službu vám prokážou i horizontální proužky, jež oblast prsou opticky rozšíří.

    H&M - vršek: 249 Kč, spodek: 149 Kč

Autor: Kristýna Dolejšová
Diskuse ke článku
.