Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo slavným kráskám.
    8. dubna 2014 | 06:00

    Minulý týden se nesl v duchu honosných společenských akcí. Podívejte se, jaké šaty oblékly slavné ženy z Čech i zahraničí. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Sarah Jessica Parker (49)

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Sarah Jessica Parker na společenské akci DVF Awards konané v New Yorku doslova zářila. A to nejenom díky metalickým šatům, které byly opravdu nepřehlédnutelné, ale také díky úsměvu od ucha k uchu. Sarah je zkrátka s přibývajícím věkem čím dál krásnější.
  • Tereza Kostková (37)

    Milá, oblíbená a hřejivě pozitivní herečka plus moderátorka Tereza Kostková vynesla slušivě rudou toaletu s dramatickou taftovou krinolínou s vysokým pasem, na niž navazoval efektní krajkový živůtek s dlouhými rukávy, jenž v průsvitu dekoltu dával na vědomí, jak plná ňadra tato bruneta má. Na hogo fogo ples je to dobrý model, ale na společenský večer TýTý je té opulence zbytečně moc.
    Autor: Herminapress.cz
    Oblíbená herečka a moderátorka Tereza Kostková zvolila na slavnostní předávání cen TýTý rudou toaletu. V záplavě černých šatů byla Tereza nepřehlédnutelná a všem ukázala, že občas vybočit z davu se vyplácí.
  • Shakira (37)

    Shakira
    Autor: profimedia.cz
    Jak už jsme zmiňovaly, minulý týden se nesl ve znamení společenských akcí. O víkendu proběhlo již 49. udílení cen Academy of Country Music. Na gala večeru samozřejmě nechyběla současná královna country Taylor Swift, ale nás mnohem více zaujala zpěvačka Shakira, která oblékla zeleno-modré šaty z dílny Zuhaira Murada.
  • Cameron Diaz (41)

    Cameron Diaz
    Autor: profimedia.cz
    Na počátku minulého týdne proběhla v v Londýně premiéra komedie The Other Woman (Jedna za všechny), které se samozřejmě zúčastnily hlavní aktérky Cameron Diaz, Kate Upton a Leslie Mann. Všem dámám to neskutečně slušelo, ale nejvíc nás zaujala herečka Cameron Diaz, které by v úzkých kožených šatech hádal čtyřicítku jen málokdo.
  • Candice Swanepoel (25)

    Candice
    Autor: profimedia.cz
    Křehká blondýnka s africkými kořeny patří ve světě modelingu mezi nejžádanější ženy současnosti. O víkendu byla ozdobou akce amFAR's Inspiration Gala konané v Sao Paulu, na které se objevila v neonově žlutých šatech od Valentina.

Diskuse ke článku
.