Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Oblečte se jako Kate: Do něžné růžové i moderní modré

  • Inspirujte se v šatníku vévodkyně!
    4. dubna 2014 | 06:00

    Vévodkyně Kate Middleton je bezpochyby výraznou postavou naší doby. Její outfity jsou v hledáčcích novinářu vždy, když se někde objeví. Jste i vy milovnice jejího elegantního stylu? Inspirujte se s námi a oblečte se jako ona!

  • Růžová

    ...
    Autor: Archiv firem/Profimedia.cz
    Na oslavu narozenin britské královny dorazila Kate ve sladce růžové. Pořiďte si stylový kabátek i vy! Brunetky v této barvě krásně vyniknou. Blondýnky budou něžné a romantické. Přidejte výrazný klobouk a neprůhledné punčocháče a vyrazte v kabátku s jednoduchými černými šaty. Pro odvážné se nabízí varianta obléknout kabátek místo nich, na holé tělo. Vévodkyně si příliš nepotrpí na šperky. Bohatě postačí decentní náušnice a jeden výrazný prsten.

    Kabát: Topshop, 2999 Kč, Punčocháče: Marks&Spencer, 249 Kč, Boty: Zara, 1199 Kč, Kabelka: Topshop, 1499 Kč, Náušnice: SIX, 99 Kč, Klobouk: riverisland.com, 749 Kč, Prsten: Mango, 599 Kč

  • Modrá

    ...
    Autor: Archiv firem/Profimedia.cz
    Valentýn podle Kate se nesl ve znamení kobaltově modré. Tato barva ovládla i přehlídková mola a je tuto sezónu opravdu v kurzu. Kate oblékla jednoduché šaty. My připravili variantu s pouzdrovou sukní a skvěle padnoucím sáčkem. Top nemusí být nutně modrý. Nebojte se outfit oživit bílou nebo například pudrovou. Černé lodičky s psaníčkem nic nezkazí a budou vypadat velmi dobře. Pro svěžejší variantu využijte doplňky spíše v bílé barvě.

    Sako: F&F, 649 Kč, Sukně: Marks&Spencer, 799 Kč, Tričko: Mango, 349 Kč, Kabelka: asos.com, 750 Kč, Náušnice: Topshop, 249 Kč, Boty: Baťa, 999 Kč

  • Tmavomodrá

    ...
    Autor: Archiv firem/Profimedia.cz
    Vévodkyně navštěvuje četné charitativní akce. V Londýně se celá zahalila do elegantní tmavě modré. Inspirujte se a pořiďte si šaty v této nádherné barvě. Střih s jemně rozšířenou sukní, v délce nad kolena, velmi prospěje vaší postavě. Pro chladná rána využijte krátký křivák do pasu. S delším sakem budete působit zbytečně usedle. Doplňky vybírejte také v tmavomodré.

    Šaty: Oasis (My Tesco), 1499 Kč, Křivák: newlook.com 1199 Kč, Punčocháče: H&M, 249 Kč, Psaníčko: Debenhams, 2199 Kč, Náušnice: SIX, 249 Kč, Lodičky: Baťa, 1499 Kč

  • Šedá

    ...
    Autor: Archiv firem/Profimedia.cz
    Kate se v civilu obléká jednoduše a velmi přirozeně. Je elegantní a velmi ženská. Na návštěvu v dětské léčebně dlouhodobě nemocných zvolila zdánlivě obyčejný outfit, ve kterém ale vypadala velmi svěže a stylově. Investujte do správných, dobře padnoucích džínů. Antracitově šedá sluší každé ženě a tento zajímavý, neokoukaný kabátek udělá parádu při každodenním nošení. Doplňte ho jednoduchým černým tričkem a kotníčkovými botami.

    Tričko: Topshop, 249 Kč, Kabát: Mango, 2499 Kč, Džíny: H&M, 999 Kč, Boty: Zara, 1499 Kč, Hodinky: Marc Jacobs, 5499 Kč

  • Proužky

    ...
    Autor: Archiv firem/Profimedia.cz
    I na sport Kate užije. Na jedné z jejich návštěv sportovních center oblékla nadčasovou klasiku, jež nikdy nezklame. Pruhované tričko pokaždé perfektně funguje. Kate opět neexperimentovala a vsadila na kombinaci s tmavými džíny. Vypasované sako dodalo outfitu špetku elegance. Na nohy obula pohodlné balerínky, ve kterých bez problémů zvládla i trochu sportování. Takový pohodlný outfit skvěle poslouží na víkendovou procházku v parku i při běžných pochůzkách ve městě.  

    Sako: newlook.com, 995 Kč, Tričko s proužky: Lindex, 249 Kč, Džíny: F&F, 569 Kč, Baleríny: H&M, 299 Kč, Náušnice: H&M, 199 Kč, Prsteny: H&M, 199 Kč

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, Kate Middleton, šaty, tipy
Diskuse ke článku
.