Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 věcí, které si musíte v dubnu pořídit? Barevné kalhoty a jehly!

  • Vyrazte v dubnu na nákupy!
    1. dubna 2014 | 06:00

    Jaro je už bezesporu tady a s ním přichází i slunečné příjemné počasí, jež volá po změně šatníku. Bez kterých novinek se v dubnu neobejdete? 

  • Pastelová koženková bunda

    ...
    Autor: Archiv firem

    Jaro je plné barev a slunce. Přeneste je i do svojí skříně. Vyměňte černého zimního křiváka za světlejší variantu. Zvolte pastelové tóny nebo kousek, jež bude zářit do dálky. Váš outfit i vaše tvář se v přítomnosti barevné bundy rozjasní! Bundu můžete nechat vyznít, když ji doplníte neutrálními kousky. Nebojte se ale rozdovádět a směle kombinujte i několik barev dohromady, je přeci jaro!

    Reserved - 1299 Kč

  • Originální sluneční brýle

    ...
    Autor: Archiv firem
    Sluníčko nás letos přivítalo poměrně brzy a podle meteorologů se s námi jen tak loučit nehodlá. Nezbytností jsou tedy zcela jistě správné sluneční brýle. Kupujte nadčasovou klasiku, jako jsou pilotky, nebo se odvažte a vyberte kousek s výrazným zdobením na obroučkách. Skvělou volbou jsou brýle s reflexním barevným sklem, jež díky futuristickému vzhledu působí svěže a neotřele.

    F&F - 299 Kč

  • Klobouk

    ...
    Autor: Archiv firem

    Konec kulichům. Jaro volá po stylových kloboucích! Vyberte ten správný k vašemu obličeji a udělejte z něj vašeho nejlepšího přítele. Klobouk je už spíše vyšší dívčí, ne každý si na něj troufne. Klasický černý se ale bude hodit ke všemu a zachrání nejeden den, kdy se vašim vlasům nechce poslouchat. Kdo se nebojí, ať zkusí odvážné barevné variace. Vždyť proč nesáhnout například po skvělém růžovém kousku z Lindexu? Zaručeně vás v něm nikdo nepřehlédne!

    Lindex - 599 Kč

  • Stylové lodičky

    ...
    Autor: Archiv firem

    Díky příjemným teplotám už konečně můžeme schovat kotníčkové boty a kozačky. Nová sezóna si žádá svěží vítr do vašeho botníku. Duben je ideální měsíc na to, vyrazit po obchodech a najít si ten správný pár, který hned směle vytáhnete z krabice a vyrazíte v nich ven. Volte buď nestárnoucí černou v neotřelém tvaru, nebo naopak zůstaňte věrná klasickým lodičkám a nechte volnou ruku fantazii při výběru barev a textur.

    Marks&Spencer - 2799 Kč

  • Kimono

    ...
    Autor: Archiv firem
    Letošní jarní alternativou pro sako je zcela jistě kimono. Vyberete si ze široké nabídky, od klasického černého, přes barevné až po divoce vzorované. Naděláte s ním daleko víc parády než se sakem. Proč? Je neotřelé, originální, dýchá dálným východem a je daleko variabilnější než klasické sako. Oblečte celočerný outfit, ke kterému přidáte jen barevné kimono. To převažte stylovým opaskem, přidejte podpatky a můžete vyrazit třeba na kafe s kamarádkami!

    Lindex - 999 Kč

  • Barevná kabelka

    ...
    Autor: Archiv firem

    Černá kabelka téměř nikdy není špatně. Proč se ale neinspirovat rozkvetlou přírodou a nepořídit si veselý a hravý kousek, který vám zvedne náladu vždy, když se na něj podíváte? Neostýchejte se sáhnout po opravdu zářivých variacích. Tvar zvolte dle vaší libosti, ale vedle určitě nešlápnete s velkou kabelou nebo naopak se stylovým psaníčkem. Nás naprosto dostalo bohatě zdobené korálkové od F&F. Stačí k němu přidat malé černé a jste připravena vyrazit na divokou párty. Přes den zase oživí džíny a bílou košili.

    F&F - 379 Kč

  • Světlé kalhoty

    ...
    Autor: Archiv firem

    Slunečné dny přímo vybízí k dalšímu velkému trendu, který přichází s jarem, k celo-bílým outfitům. Vypadají zkrátka famózně. Ať už kalhoty budou bílé, smetanové či lehce béžové, rozhodně by vám neměly chybět v šatníku. Přidejte k nim stejně barevnou halenku, přes kterou přehodíte světlý kardigan nebo sáčko, a nezapomeňte na bílé boty. Až na vás budou dopadat teplé sluneční paprsky, zazáříte do všech stran.

    Reserved - 899 Kč

  • Kousek v bohémském stylu

    ...
    Autor: Archiv firem

    Bohémský styl ovládl obchody. Jaro po něm přímo volá. Uvolněný, barevný, nenucený. Je přesně takový, jaké má být toto roční období. Pusťte trochu svobody a nespoutanosti i do vašeho šatníku. Vyberte si rozevlátou halenku, jež snadno doplníte úzkými džíny a podpatky. Nebo sáhněte po veselé sukni. Ta skvěle zazáří ve spojení s jednoduchým topem a velkými slunečními brýlemi.

    Mango - 699 Kč

  • Třásně, kam se podíváš

    ...
    Autor: Archiv firem

    Třásně úzce souvisí s předchozím bodem, s hippie stylem. Letos se ale třásně dostaly do všech obchodů a snaží se zařadit do vašeho šatníku stůj co stůj. A my vám radíme: Směle do toho! Kabelku s třásněmi zvládnou i ty konzervativnější z vás. Pro odvážné se nabízejí bundičky či svetry plné třásní, nebo například sukně či šaty. Výběr je opravdu široký a alespoň šátek či pásek by si v dubnu měla pořídit každá žena.

    Zara - 999 Kč

  • Blýskavý top

    ...
    Autor: Archiv firem

    Že jsou třpytivé kousky jenom na večerní příležitosti? Omyl! Nebojte se vzít poflirtovaný top do práce k tmavým džínům a saku. Místo obvyklé halenky, ho můžete využít i k pouzdrové sukni. Navíc bude skvěle vypadat i na nákupy nebo kafe s kamarádkami, když k němu oblečete roztrhané boyfriend džíny. Je to zkrátka univerzální kousek, jež využijete při rozličných příležitostech, takže se ve vaší skříni určitě neztratí.

    Topshop - 1199 Kč

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, oblečení, novinky, tipy, duben
Diskuse ke článku
.