Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ženy v politice: Která se obléká na jedničku a která propadá?

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    30. března 2014 | 10:00

    O ženách objevujících se v politice se často říká, že jejich módní styl je nudný bez špetky vkusu. Je to pravda? Podívaly jsme se jim na zoubek!

  • Jana Bobošíková (49)

    Jedna z nejvýraznějších i když velmi kontroverzních ženských tváří české politiky, Jana Bobošíková, ví, co jí sluší a má vkus. Vždy dbá na to, aby byla nepřehlédnutelná a perfektně upravená. V poslední době si zamilovala tzv. lady styl, který svědčí její ženské postavě. My dáváme jedničku a jak se líbí vám?

    .
    Autor: Profimedia.cz, Herminapress
  • Ivana Zemanová (48)

    První dámě Ivaně Zemanové rozhodně není lhostejné, v jakém oblečení reprezentuje Českou republiku. Od zvolení Miloše Zemana prezidentem totiž uběhl rok a módní vkus paní Zemanové se stále zlepšuje. V poslední době upustila i od oblíbené černé barvy, ale stále hledá, které střihy a materiály jí nejvíce padnou. Na maturitním plese své dcery Kateřiny se objevila v temně modrých šatech, které rozhodně splňovaly dress code, ale boty by si zasloužily vyšší podpatek.

    Manželka prezidenta, matka nespoutané dcery Kateřiny je žena, která tiše, ale viditelně břehy mele. Ve svém postavení rozhodně. Šedavě modrá puristická toaleta dress code maturitního plesu bezchybně dostála.
    Autor: Blesk – Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák, Mária Rušinová a profimedia.cz
  • Věra Jourová (49)

    Ministryně pro místní rozvoj, Věra Jourová je ozdobou politického hnutí Ano 2011. Občas udělá nějaký ten módní přešlap, ale vše jí bylo odpuštěno na slavnostním ceremoniálu, kde oslnila krémovým kostýmkem.

    Věra Jourová, "bílá labuť" Sobotkovy vlády, zaujala na slavnostním ceremoniálu bílým konstýmkem. Stala se ministryní pro místní rozvoj
    Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák
  • Michaela Marksová-Tominová (45)

    Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová-Tominová se módních trendů příliš nedrží. Nejraději má jednoduché kostýmky, černo-bílé kombinace a originální šperky. Usedlý styl oblékání jí ovšem dělá zbytečně starší, výraznější materiály a odvážnější barvy by jí prospěly.

    Michaela Tominová
    Autor: archiv blesk
  • Helena Válková (63)

    Ministryně spravedlnosti Helena Válková se obléká úměrně svému věku a postavení. Nejčastěji se objevuje v decentním sáčku, které vždy ozdobí originální broží. Myslíme, že výrazné změny nejsou potřeba. Jediným prohřeškem je barevný, pruhovaný svetřík, který sluší jen mladým školačkám. Pro dámu s postavením se zkrátka nehodí.

    Helena Válková
    Autor: Profimedia.cz
  • Jany Nečasová (49)

    Bývalá vysoká státní úřednice, bývalá členka ODS a především velmi výrazná osobnost české politiky Jana Nečasová, rozená Nagyová, si zakládá na image bohaté paničky. Prodloužené vlasy, které v současnosti s oblibou nosí natočené do princeznovských vlnek, se k jejímu věku ani tvaru obličeje nehodí. Co se týče oblečení, má ještě mezery. Luxusní kabelka Louis Vuitton mnohdy bohužel nestačí.

    Jana Nagyová nedala v poslední době bez kabelky vuittonky ani ránu
    Autor: archiv Blesku

Diskuse ke článku
.