Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Jak to slušelo i neslušelo slavným ženám v minulém týdnu?
    11. března 2014 | 06:00

    Zimu pomalu, ale jistě střídá jaro a slavné krásky zkracují sukně. Podívejte se, jaké šaty oblékly minulý týden. Které z nich to slušelo a která naopak šlápla vedle?

  • Beyoncé

    Beyonce
    Autor: profimedia.cz
    Absolutní hvězdou uplynulého týdne byla zpěvačka Beyoncé, která oblékla na první pohled obyčejné pruhované šaty, které ovšem ve spojení s její krásou tvořily bezchybný celek. V lesklých šatech si kráska vyrazila do londýnského klubu za zábavou.
  • Lily Allen

    Lilly Alen
    Autor: profimedia.cz
    Když zpěvačka Lily Allen vybírala outfit, v kterém se blýskne v klubu, hlavním kritériem byla rozhodně nepřehlédnutelnost. Jinak si nedovedeme vysvětlit, proč by přes limetkové mini šaty oblékala ještě růžové sako a vázala si šátek alá uklízečka.
  • Keira Knightley

    Kiera Knightley
    Autor: profimedia.cz
    Na přehlídku Chanel, která proběhla na pařížském Fashion Weeku, zvolila herečka Keira Knightley velmi zajímavé šaty. Přestože je herečka štíhlá a hlavně krásná, vypadala v modelu jako panáček z lega. Kdyby byly šaty vcelku, líbily by se nám mnohem víc. Na druhou stranu, originalita se cení!
  • Rihanna

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz
    Méně originální už byla zpěvačka Rihanna, která se na pařížském Fashion Weeku objevila v šatech podobného střihu. Díky jinému materiálu a oblejším křivkám vypadala mnohem lépe, než její herecká kolegyně Keira. Ale nebyla by to Rihanna, kdyby model něčím nerozbila. Běžecké boty a ledvinka? Vážně?
  • Courtney Stodden

    Courtney Stodden
    Autor: profimedia.cz
    Americká hvězdička z reality show a lovkyně hollywoodských boháčů, Courtney Stodden se ráda odhaluje pořád, nehledě na roční období. Nikoho tedy nepřekvapil další z plejády nevkusných outfitů, ve kterém o víkendu vyrazila na párty. Titěrné šaty se spíše podobaly negližé a dmoucí se umělá ňadra byla vskutku nepřehlédnutelná. Tohle je podle některých ideál krásy?

Diskuse ke článku
.