Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fler: Tipy na nejlepší oblečení, šperky a kabelky

9. března 2014 | 06:00

Už vás nebaví chodit městem a potkávat ženy ve stejném oblečení jako je to vaše? Máme pro vás tip, kde nakupovat jedinečné a originální kousky. Že nechcete plýtvat čas a obíhat malé obchůdky rozptýlené po městě? Nemusíte! Díky internetovému portálu Fler.cz najdete vše přehledně vystavené na jednom místě. Objevte s námi to nejlepší, co obchodníci na těchto stránkách nabízejí.

Oblečte se jedinečně

Pokud vaše srdce prahne po originálním oblečení, najdete zde nespočet nadějných designérů a tvůrců, jež nabízí kvalitní a poctivé výrobky.

Je libo šaty či sukni? 

From Kaya with love
Autor: Archiv firem

Chcete-li se oblékat opravdu žensky, vřele doporučuji Simonu Toškovou. Tvoří působivé šaty ve stylu 50. let. Nádherné kousky s upnutým živůtkem a širokou sukní zvýrazňují ženskou siluetu a díky originálním látkám vás v nich nikdo nepřehlédne.

S krásami ženy pracuje i nadějná návrhářka vystupující pod značkou From Kaya with love. Její vizí je navrátit do dámské garderoby ryze ženské prvky. Tvorba je plná nádherných barevných šatů, které jsou lichotivé, kvalitně šité a nás velmi baví!

Zapomenout nemůžeme ani na legendární Akari. Tylové baletkovské zavinovací sukně jsou velmi vyhledávané a mladé dívky se jich nemohou nabažit. Kromě nich ale Akari nabízí i další velmi pohodlné a praktické kousky.

Maminky to mají v rukách

Spousta tvůrkyň začala vyrábět své poklady během mateřské dovolené. Zaujme například žena vystupující pod jménem Lusinda. Na Fleru má velmi solidní postavení a její oblečení se prodává ve velkém. Nabízí převážně šaty ale i kabelky nebo stylové kabátky.

Na mateřské začala šít i skvělá yaxitaxi. Po vzoru její maminky, se šikovná designérka chopila šicího stroje a začala tvořit. „Během socialismu jsme chodili vyoblékaní jako z filmů od Felinniho, a to nepřeháním! Nadčasová byla tehdy naše maminka a já nemůžu jinak,“ tvrdí o svém šití. Její kolekce nabízí originální kousky, které oživí nejeden šatník.

Vsaďte na originální šperky 

skynet
Autor: Archiv firem

Šperky Fler přímo oplývá. Najdete zde stovky nebo dokonce tisíce tvůrců originálních náušnic, náhrdelníků či broží. Zboží je často opravdu krásné a originální a vybrat pár nejlepších zkrátka nešlo.

Za zmínku ale určitě stojí skynet. Jejich šperky skládané z mechanických součástek oslavují takzvanou éru steampunku. Ta vychází z toho, jak si budoucnost představovali lidé z  19. století, tedy století páry (od slova pára, anglický steam, vychází název). Šperky jsou skládané z hodinových strojků, počítačových součástek nebo například z rozličných šroubků a matek.

Nebaví vás už klasický kov? Vsaďte na šperky z papíru! Atelier MATE nabízí unikátní origami ozdoby, se kterými budete rozhodně nepřehlédnutelná a jedinečná. Dvě sestry, které si ateliér založily, tvoří s láskou papírové skládačky již od roku 2009 a projekt je naprosto pohltil. To je vidět i na jejich výrobcích, jež jsou precizní a zábavné.

Působivá je i tvorba od Haneri. Hlavními tématy na smaltovaných špercích jsou ptáci, různé abstraktní fragmenty nebo postavy elegantních modelek. Šperky jsou velmi poetické a vyprávějí svůj vlastní příběh. Podle tvůrkyně těchto originálních kousků, její tvorbu nejlépe vystihují slova klišé, marnivost nebo naivita.

Romantické kabelky či peněženky

Limi
Autor: Archiv firem

Dřímá ve vás romantická duše, která miluje potisky květů, motýlků či starých portrétů? Rozhodně zavítejte na stránky prodejce Limi. Její nabídka je plná kouzelných peněženek a kabelek v retro provedeních. Doplnit je můžete i šperky, které Limi nabízí.

JOAN ATELIER nabízí kromě podobných kabelek také obaly na diáře či knihy. Slaďte si svůj oblíbený román s kabelkou, ve které ho nosíte! Ateliér zaujme i sety kravat s kabelkami, díky kterým vytvoříte s partnerem harmonický pár.

Praktické tašky 

mirrage
Autor: Archiv firem

Na Fleru si určitě vyberete i pokud jste pragmatická žena. Nadčasové jednoduché kabelky nabízí například mirrage. Vybírejte z kvalitních koženkových či stálobarevných bavlněných kabel všech velikostí.

Jedním z nejúspěšnějších prodejců je i značka Dara bags. Chcete-li kabelky v zářivých barvách, rozhodně na jejich stránku zavítejte. U některých modelů si dokonce můžete kombinaci barev sama navrhnout.

O Fleru

Webová stránka Fler funguje již od roku 2008 a v současné době je na něm registrováno 40 000 prodejců. Denně se prodá přibližně 4000 výrobků. Je bez pochyby největším portálem nabízejícím uměleckou a rukodělnou tvorbu. Kromě oblečení a doplňků nabízí i sklo a porcelán, bytové doplňky nebo dokonce i rozličné pochoutky. 

Inspirujte se výrobky v galerii:

Autor: Kristýna Dolejšová