Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

10 zaručených tipů, jak i v levném oblečení vypadat luxusně

  • Buďte luxusní a stylová!
    3. března 2014 | 11:00

    Správné materiály, pořádná žehlička či vhodně ošetřené boty. Pomocí našich tipů, můžete i za málo peněz vypadat stylově!

  • Knoflíková válka

    ...
    Autor: Archiv firem

    Když kupujete sako či kabát, nahraďte plastové knoflíky za kovové. Zlatá nebo stříbrná barva bude vypadat daleko sofistikovaněji než standardní umělá hmota. Sako můžete vybrat v jakékoliv barvě a vždy bude vypadat luxusně!

  • Jednoduchá kabelka

    ...
    Autor: Archiv firem
    Minimalismus přímo dýchá luxusem. Inspirujte se ikonickou kabelkou Birkin od Hermès nebo Almou od Louis Vuittona. Vybírejte co nejklasičtější tvar, bez zbytečného zdobení. Bižuterní kovy se brzy odřou a zrůžoví a zbytečně upozorní na nízkou cenu kabelky. Nejlépe bude vypadat černé provedení. Pokud ale bude kabelka opravdu jednoduchá, klidně se nebojte ani výrazných barev.

  • Zaostřeno na boty

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ne každá žena si může dovolit boty z pravé kůže. Tím spíš, pokud chce střídat několik párů. Než ale kupovat boty z PVC, zaměřte se raději na umělou semiš. Vypadá velmi noblesně a elegantně. Navíc při správné péči vydrží daleko déle svěží a neošoupaná na rozdíl od umělé kůže, jež se velmi brzy začne odírat a olupovat.

  • Pozor na zmačkání

    ...
    Autor: Archiv firem

    Neváhejte investovat do kvalitní žehličky a i přesto, že nemáte žehlení v lásce, poctivě se mu věnujte. Perfektně vyžehleným límečkem nebo přesnými puky na kalhotách dáte najevo, že vám na vašem oblečení záleží a budete vypadat upraveně. I sebedražší, ale zmuchlané, tričko bude působit lacině.

  • Základem je správný materiál

    ...
    Autor: Archiv firem

    Soustřeďte se na složení materiálů. Oblečení z tvídu, bavlny nebo lnu nestojí mnoho peněz. Tyto přírodní materiály ale vypadají velmi kvalitně. Umělé materiály totiž hůře drží tvar, snadno se zatrhnou a celkově mají krátkou životnost.

  • Mějte po ruce odžmolkovač

    ...
    Autor: Archiv firem

    Levnější svetry nebo kabáty se při častém nošení „cuckují“ a vytváří se na nich nehezké žmolky. Díky tomu i relativně nové oblečení vypadá velmi brzy zašle. Pořiďte si elektronický nebo ruční odstraňovač žmolků, který vdechne vašemu oblečení nový život!

  • Investujte do správných střihů

    ...
    Autor: Archiv firem

    Luxusní móda se vyznačuje přesnými a kvalitními střihy. Přiznáváme, dobře padnoucí sako může stát trochu větší peníze. Pokud vám ale perfektně sedí, stačí vám jediný kousek a i s levnějšími kalhoty a halenkami, vám pokaždé prokáže skvělou službu.

  • Tmavé barvy

    ...
    Autor: profimedia

    Když se podíváte na fotky ze soukromého života módních guru, často je uvidíte celé v černé. Nic přece nevypadá stylověji a luxusněji! Tmavá barva na oblečení navíc schová případné nedokonalosti látky nebo střihu a oblečení bude vypadat hezčí než je ve skutečnosti.

  • Přepásejte se

    ...
    Autor: Archiv firem

    Levné šaty nebo kabáty mají často nepřesné střihy a mohou působit „pytlovitě“. Převažte přes ně kožený pásek a hned budete vypadat, že máte módu v malíku. Prospěje to i vaší postavě, která díky zvýrazněnému pasu bude vypadat štíhlejší.

  • Upravené boty

    ...
    Autor: Archiv firem

    Nic nevypadá hůře než sešlapané podpatky. Toto pravidlo platí dvojnásob u levnějších bot. Nebojte se navštívit obuvníka a měňte pravidelně podpatky. Díky tomu, boty budou vypadat kvalitně a jako nové.

Autor: Kristýna Dolejšová
Diskuse ke článku
.