Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 kousků oblečení, kterých se rychle zbavte

  • I ve vašem šatníku jsou kostlivci, které je třeba vymést.
    19. února 2014 | 13:20

    Nedávno jsem se přistěhovala ke svému manželovi a musela protřídit nejen své skříně, ale i ty jeho. A musím přiznat, že v obou jsem našla zajímavé kousky.

  • Sukně, ve které se nedá sedět

    Višňová sukně, Asos.com, cca 750 Kč.
    Autor: archiv firem
    Můj manžel je sběračem oblečení, má trička, která nosil ve třinácti letech a nechce se jich zbavit jen proto, že v jednom byl poprvé tam a ve druhém zase jinde. Nezbavil se ani děravých kalhot, ve kterých byl na první festivalu. Musela jsem se mu smát, ale jen do chvíle, než jsem si uvědomila, že tuhle sběratelskou činnost dělám také a nejen já. Podívejte se i do své skříně, určitě tam také najdete pár kousků, které je právě teď čas vyhodit.

    Také jste kdysi podlehla módě úzkých sukní s vysokým pasem? I já jsem si jednu takovou pořídila, dělala mi perfektní zadek a špíčky na břiše stáhla tak, že po nich nebylo ani vidu. Po té co jsem si ji přinesla z obchodu, nikdy jsem jí neměla na sobě….až doma jsem totiž zjistila, že v ní mohu jen stát, nikoli však chodit nebo si dokonce sednout. Jestli i ve vaší skříni je takový „stojací“ kousek, rychle s ním do koše.
  • Hubnoucí džíny


    Oblečení
    Autor: Shutterstock.com
    Nemám snad jedinou kamarádku, která by v šatně neměla džíny o několik velikostí menší, než potřebuje. Žádná z nás je nenosí, koupily jsme si je jen proto, abychom do nich zhubly. A protože se tak nikdy nestalo, visí na ramínku a představují nedostižný sen. Všechny ženy by ale tyhle hubnoucí džíny měly vzít a darovat je hubenější kamarádce nebo dceři, na co se trápit, mnohem lepší je si koupit nové, které nám padnou.
  • Staré tričko s potiskem


    Oblečení
    Autor: Shutterstock.com
    Kdysi jsem velice toužila po tričku s potiskem Marilyn Monroe, a jakmile jsem měla možnost, hned jsem si ho pořídila. Jenže když jsem si ho oblékla, na mém vyvinutém hrudníku se ze sex symbolu MM, stal lebkoun s dvojnásobnou hlavou. Potisk se roztáhl do obřích rozměrů a moje vysněné tričko putovalo do skříně. Vezměte všechny tyhle kousky, které nelichotí vaší postavě, a pošlete je dál.
  • Retro kalhoty


    Oblečení
    Autor: Shutterstock.com
    Jsou kousky oblečení, které jsou plné vzpomínek. Já mám kalhoty pošité obrázky vystříhané z barevných látek, které jsem měla na tehdy, když mě poprvé políbil můj manžel, nebo když jsem udělala úspěšné zkoušky na střední školu. Nedokázala jsem se jich zbavit ani tehdy, když už jsem se styděla v nich chodit ven. Je to takový ten kousek oblečení, o které si říkáte, že se jednou bude hodit na retro party nebo karneval. Ale ruku na srdce, kdy naposledy jste byla na retro party…..Takže vyhodit!
  • Košile, u které se rozepínají knoflíčky


    Oblečení
    Autor: Shutterstock.com
    Základem každého šatníku je kvalitní košile s dobrým střihem. A tak jste si jednu takovou pořídila. Byla drahá, je z kvalitního materiálu, a když se nehýbete, vypadáte v ní skvěle. Jenže jakmile se dáte do pohybu nebo si sednete, rozevře se vám, rozepne se knoflíček a je vám vidět podprsenka. Tohle není prototyp elegantního kancelářského oblečení, ale noční můra se kterou si koledujete o pořádné faux pas.

Diskuse ke článku
.