Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Komu to minulý týden slušelo a kdo šlápl vedle?
    18. února 2014 | 07:00

    Zimní měsíce se nesou v duchu společenských akcí, na kterých se objevují slavné krásky v róbách, o kterých tajně sníme. Občas se po červeném koberci projde i někdo, komu se model příliš nepovedl. Komu to minulý týden slušelo a kdo šlápl vedle?

  • Meryl Streep (64)

    Meryl Streep
    Autor: profimedia.cz
    Vždy elegantní a decentní Meryl se tentokrát moc nepředvedla. Na premiéru filmu Blízko u sebe oblékla šaty, které měly sice velmi šikovné kombinovaní černé a bílé, které zajistilo optické zeštíhlení, ale délka ani střih se nepovedla. Meryl působila příliš usedle a navíc jí smutný model a nevýrazný účes přidával roky navíc.
  • Helen Mirren (68)

    Helen Mirren
    Autor: profimedia.cz
    Podívejme se na další dámu, která odmítá stárnout. Oscarová herečka Helen Mirren nejenže vypadá fantasticky, ale také se může pochlubit skvělým vkusem, který opět potvrdila na předávání cen BAFTA. Helen oblékla honosnou temně modrou róbu, ve které byla nepřehlédnutelná. Tahle žena je zkrátka fenomenální.
  • Michelle Obama (50)

    Michelle Obama
    Autor: profimedia.cz
    První dáma Spojených států amerických oslnila během státní večere v Bílém domě snad všechny přítomné. Je známo, že paní Obamová nosí černou barvu jen velmi zřídka. Tentokrát ovšem vsadila na černou krajkou kombinovanou s nebesky modrou objemnou sukní a strhla na sebe veškerou pozornost. Róba z dílny návrhářky Caroliny Herrery se ten den stala nejsledovanější na celém světě.
  • Mariah Carey (43)

     

    Mariah Carrey
    Autor: profimedia.cz
    Není pochyb, že kyprá zpěvačka by ve svém šatníku neměla mít žádné bílé a příliš upnuté kousky. Sama Mariah to odmítá a na slavnostním rozsvícení valentýnských světýlek na budově Empire States je objevila s úzké sněhobílé róbě, kterou doplnila princeznovskými rukavičkami a kožíškem. Nutno podotknout, že andělský look není zkrátka pro Mariah to pravé ořechové.
  • Bella Thorne (16)

     

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Velmi mladá americká herečka je díky svému talentu čím dál slavnější. Na premiéře filmu Zimní příběh se objevila v hravých lesklých šatech "áčkového" střihu, které jí padly jako ulité. Velké plus si zaslouží i černobílé lodičky, po kterých v redakci všechny tajně toužíme. 

Diskuse ke článku
.