Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pořiďte si luxusní spodní prádlo se slevou 70%

8. února 2014 | 08:00
Prezentace klienta |

Blíží se Valentýn. Překvapte svého miláčka skvěle padnoucím a hlavně sexy prádlem, které teď pořídíte za neuvěřitelně nízké ceny.

Pokud nejraději nakupujete pod heslem "za málo peněz hodně muziky", je outlet Do-pradla.cz tím pravým. Pořídíte tu totiž kvalitní spodní prádlo známých značek za velmi nízké ceny. Z téhle investice se nebudete radovat jen vy, ale také vaše drahá polovička, protože žádný muž neodolá svůdnému prádlu.

Mám malá prsa

Pokud vás příroda neobdařila bujnými ňadry, nezoufejte. Kvalitní a dobře padnoucí podprsenka s vystužením vám vyčaruje dekolt, o kterém sníte.

Vystužená podprsenka Alva, Do-pradla.cz, 484 Kč.
Autor: Do-pradla.cz

Mám velká prsa

Máte opačný problém a při výběru spodního prádla trpíte jako zvíře? Pak určitě sáhněte po nevystužené podprsence. Košíčky z krajky a jemná síťka působí romanticky a vy budete neodolatelná.

Kojím

V širokém sortimentu outletu Do-pradla.cz si na své přijdou i čerstvé maminky. Mateřská podprsenka bez kostic usnadní kojení. Košíčky se odepínají každý zvlášť.

V internetovém outletu můžete navíc pořídit i dámské kalhotky a tanga, pánské boxerky, sexy oblečky, plavky i noční košile. Nakupujte přímo ZDE.