Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nohy až do nebes? Malé triky, jak toho dosáhnout

  • Dlouhé a štíhlé nohy jsou snem každé z nás!
    4. února 2014 | 14:00

    Toužily jste vždy po nekonečně dlouhých nohách a příroda vás jimi neobdařila? Nabízíme vám několik tipů, jak si vytvořit nekonečně dlouhé nohy.

  • Slaďte kalhoty a boty!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pokud zkombinujete boty a kalhoty jedné barvy, vytvoříte jednolitou linii, která nohy skvěle prodlouží. Boty s podpatky efekt ještě více podtrhnou.  Tento tip je vhodný i pro ty z vás, kterým v šatníku dominují šaty nebo sukně. Zvolte boty v barvě punčocháčů a výsledný efekt bude dokonalý!

  • Černočerná od hlavy až po paty!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ať už zvolíte černou, popřípadě jakoukoliv jinou tmavou barvu, oblečte se do ní od hlavy po paty. Opticky se vytvoří jednolitá silueta od ramenou až po zem. Celkově budete vypadat nejen štíhlejší ale hlavně vyšší! Tip nakonec:  U této varianty se nebojte kombinace různorodých materiálů, aby outfit nebyl nudný.

  • Obujte tělové lodičky!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Dalším tipem jsou lodičky v tělové barvě. Vyberte boty v barvě, která je co nejpodobnější vašemu tónu pleti. Díky tomu nebude poznat, kde končí vaše nohy a kde začínají lodičky. Takové lodičky jsou nositelné prakticky k čemukoliv, kupte proto variantu z kvalitní kůže, která vydrží! K lodičkám přidejte kalhoty, které končí nad kotníky a vaše nohy budou opticky hned o několik centimetrů delší!

  • Vyzkoušejte vysoký pas!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Kalhoty nebo kraťasy s vysokým pasem vytvoří iluzi, že je linie vašeho pasu položená výš než obvykle a tím se vaše nohy hned stanou delší. Kalhoty doplňte halenkou nebo topem do kalhot, aby se zvýšený pas ještě více zvýraznil. Vaše nohy se stanou nekonečné, pokud přidáte boty na podpatcích!

  • Jen lodičky to mohou být!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Že lodičky na vysokém podpatku prodlouží vaše nohy asi netřeba zmiňovat. Znásobte tento efekt ostřejší špičkou a viditelnou linií prstů! Díky tomu bude váš nárt vypadat delší a tím se prodlouží i celá noha.

  • Nebojte se volných kalhot!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Vaše nohy mohou vypadat delší i díky volnějším kalhotám, které končí až u země. Zkombinujte je s botami na platformě, které jsou nejen pohodlné, ale zároveň umožňují zvolit kalhoty ještě o něco delší. Výsledek? Nekonečně dlouhé nohy!

  • Proužky Vám pomohou!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Svislé proužky jsou magnetem pro oči! Pořiďte si kalhoty s úzkými proužky, ideálně v kontrastním barevném provedení a doplňte je o jednobarevný a jednoduchý top. Dlouhé štíhlé proužky snadno a rychle vykouzlí pár centimetrů navíc!

  • Nová délka šatů!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Mezi ženami dlouhodobě převládá pocit, že delší šaty postavu spíše zkracují. U midi délky je tomu právě naopak! Šaty, které jsou, ideálně, elastické a končí v polovině lýtek, vytvoří díky neobvyklé délce obraz delších nohou. Pozor! K takovým šatům volte vždy boty na podpatku! Nízké boty jako jsou na obrázku, si mohou dovolit jen vysoké ženy.

  • Ukažte víc kůže!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Čím víc kůže na nohách ukážete, tím delší nohy budou vypadat! Zkombinujte s předchozími tipy a zvolte kraťasy či sukni s vysokým pasem a úspěch je zaručen! Pokud ke krátkému kousku přidáte podpatky, výsledek bude mnohonásobně výraznější.

  • Beauty tip na závěr!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pokud se rozhodnete pro krátkou délku sukně nebo kraťasů, zvýrazněte prodlužující efekt bronzovým opálením vašich nohou! Když budou nohy tónované a lesklé, opticky budou budit dojem, že jsou daleko delší než ve skutečnosti!

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  móda, trendy, dlouhé nohy, kalhoty, vysoký pas, tipy
Diskuse ke článku
.