Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Jak to minulý týden slušelo i neslušelo slavným ženám?
    4. února 2014 | 06:00

    Zimní měsíce se nesou v duchu společenských akcí, na kterých se objevují slavné krásky v róbách, o kterých tajně sníme. Občas se po červeném koberci projde i někdo, komu se model příliš nepovedl. Komu to minulý týden slušelo a kdo šlápl vedle?

  • Gwyneth Paltrow (41)

    Gwyneth Paltrow
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Gwyneth Paltrow si minulý týden udělala výlet do Berlína, kde se konalo udílení cen Golden Camera. Gwyneth zvolila blýskavou toaletu v bordó barvě, ve které byla nepřehlédnutelná. Chválíme i romanticky zvlněné vlasy, které z ní udělaly téměř pohádkovou bytost.
  • Katy Perry (29)

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz
    Pouhý den po předávání cen Grammy, kde se Katy ukázala v nádherné róbě od Valentina, si uřízla pořádnou ostudu. Na akci k poctě skupiny Beatles oblékla květovaný "závěs" s pelerínou a byla pro smích. Tak za tohle by měl dostat její stylista vyhazov.
  • Cate Blanchett (44)

    Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz
    Oscarová herečka Cate Blanchett je na každé společenské akci vidět. Pokaždé totiž obleče šaty, které vzbudí zájem okolí. Na akci AACTA Awards ohromila blýskavými šaty s odvážným výstřihem a byla hvězdou večera.
  • Petra Němcová (34)

    Petra Němcová
    Autor: profimedia.cz
    Česká modelka, který dobyla svět, se na akci SHAPE & Men´s Fitness Kickoff Party objevila celá ve zlatém. Šaty byly opravdu nádherné a Petra v nich doslova zářila. Jediným mínusem je poněkud neforemný střih, který skryl Petřiny dokonalé křivky.
  • Jessie J (25)

    Jessie J
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Jessie J si poslední dobou libuje v odvážných topech, které nosí zásadně bez podprsenky. Jinak tomu nebylo ani při návštěvě slavného podniku 10ak v Los Angeles, kde měla zaručeně ten nejhlubší výstřih a také byla jednoznačně za největší strašidlo.

Diskuse ke článku
.