Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Lepší figura i bez diet a cvičení? Žádný problém!

2. února 2014 | 18:00
Prezentace klienta |

Plesová sezóna je tady a vás stále trápí nějaké to povánoční kilo navíc? Nebo vám jen vadí, že vaše svaly přes zimu ochably a vám se nevzhledně třepou špíčky na břiše? Nemusíte držet drastickou hladovku, abyste za týden zhubla do svých milovaných šatů. Stačí si jen pořídit to správné spodní prádlo!

Stahovací prádlo vám, díky materiálům, ze kterých je vyrobené, jednoduše pomůže zakrýt nedostatky a během pár vteřin zhubnout až o jednu konfekční velikost. Navíc vás skvěle zpevní, takže zabrání tvoření nevzhledných "faldíků". Důležité je jen vybrat si to pravé.

Jakou zvolit velikost?

Mid-Stahovací kalhotky tělové HWP-stahující břiško, 299 Kč, www.do-pradla.cz
Autor: www.do-pradla.cz
Správně zvolená velikost je při nákupu stahovacího spodního prádla naprostým základem. Prádlo vám nesmí být volné, protože pak neplní svoji funkci, ale ani příliš malé, protože pak by vás bolestivě škrtilo.

Nejlepší je si prádlo v obchodě důkladně vyzkoušet, při nákupu po internetu důsledně zkontrolovat své míry a rozměry uvedené u daného zboží.

Jaký typ prádla?

Mid-Revolutional- kraťasy vyhlazující celulitidu, 799 Kč, www.do-pradla.cz
Autor: www.do-pradla.cz
Nejste si jistá, jaký model stahovacího prádla vlastně potřebujete? Rozhodující je, jaké partie potřebujete zeštíhlit a pod jaký kousek oblečení prádlo chcete nosit.

Máte po dětech povolené bříško? Skvěle vám poslouží stahovací kalhotky s vysokým pasem, kalhotkový korzet, nebo stahovací body na ramínka. Širší stehna a větší zadeček zase vytvarujete díky stahovacím kalhotkám s nohavičkami nebo rovnou stahovacím kraťasům.

Kompletní zeštíhlení

Stahovací šaty, 699 Kč, www.do-pradla.cz
Autor: www.do-pradla.cz
Nejvhodnějším prádlem k zamaskování více partií najednou jsou pak stahovací body, šaty i košilky. Navíc jsou i pod upnutým oblečením prakticky neviditelné, protože nevytváří rušivé přechody. Báječně se proto hodí například právě do plesových šatů.

Toužíte po bezchybné postavě, ale nemáte čas trápit se počítáním kalorií a pocením v posilovně? Pořiďte si stahovací spodní prádlo, které udělá náročnou práci za vás. Z desítek modelů za bezkonkurenční ceny můžete za vybírat právě ZDE.