Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Takto to slušelo i neslušelo slavným kráskám v uplynulém týdnu.
    28. ledna 2014 | 07:00

    Zimní měsíce se nesou v duchu společenských akcí, na kterých se objevují slavné krásky v róbách, o kterých tajně sníme. Občas se po červeném koberci projde i někdo, komu se model příliš nepovedl. Komu to minulý týden slušelo a kdo šlápl vedle?

  • Paris Hilton (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Milionová dědička Paris to na čtvrtém ročníku Pre-Grammy Celebration pořádně rozjela. Tentokrát se nejednalo o divoké chování, ale pořádně odvážné šaty. Všem totiž detailně ukázala, že na sobě nemá spodní prádlo. Oblečená-neoblečená Paris odhalila příliš. Příště přibrzdi!
  • Katy Perry (29)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Okouzlující zpěvačka, která si potrpí na výrazné líčení, účesy i róby, všem na after party Grammy vyrazila dech. Nejen, že vypadala jako pohádková víla, ale také jí to slušelo mnohem víc, něž během samotného galavečera. Na slavnostní předávání cen totiž oblékla bílé šifónové šaty s hudebními potisky, ve kterých nevynikl zpěvaččin šarm a sex-appel.
  • Miley Cyrus (20)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Na stejné akci jako se objevila Paris Hilton, nesměla chybět ani rebelka Miley Cyrus. Jediné, čím překvapila, byly delší vlasy, které jí moc slušely. Co se týče outfitu, nezklamala. Opět vypadala jako "holka z Perlovky". Miley se zkrátka drží zajetých kolejí.
  • Kerry Washington (36)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka Kerry Washington je v pokročilém stádiu těhotenství a své bříško se stále snaží skrývat. Na 66. ročníku Director Guild Awards se objevila v černobílých šatech velmi nelichotivého střihu. Bříško sice zakryla, za to vypadala jako krabice. Alespoň, že zkrácená délka odhalila nádherné střevíce, za které Kerry tleskáme.
  • Ciara (28)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    R&B zpěvačka je perfektním příkladem toho, že i těhulky můžou být zatraceně sexy. Na slavnostním předávání cen Grammy Awards oblékla blýskavou róbu pískových odstínech, které naprosto dokonale ladily k její snědé pokožce. Nejkrásnější outfit minulého týdne!

Diskuse ke článku
.