Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Teplý svetr 5x jinak a pokaždé stylově!

24. ledna 2014 | 15:00

Když se řekne teplý svetr, většina lidí si vybaví lyžařskou bundu a bílý svah. Tento kousek oblečení však může být i dominantním prvkem vašeho outfitu. a využijete ho i do kanceláře nebo do společnosti!

Základem všech následujících outfitů je zdánlivě obyčejný šedý svetr. Když ho ovšem vhodně zkombinujete, vytvoříte elegantní look do práce, ležérní na víno s kamarádkami nebo pohodlný na výlet zimní krajinou.

Zvolte si svetr v neutrálním odstínu, jako je černá nebo všechny odstíny šedé. Bude se vám tak snadně ji kombinovat s ostatními kousky oblečení, či doplňky, u kterých se naopak můžete barevně "odvázat".

Pohodlná elegance

svetr 5x jinak
Autor: archiv firem
Trendy černou sukni, ikonické černé lodičky, perly a jednoduchá kabelka dokáže obyčejný šedý vršek změnit v elegantní a přitom hřejivý outfit do práce nebo na důležitou schůzku. Rozhodně v něm nebudete vypadat jako šedá myška, ale naopak budete mít styl a šarm.

Něžná rockerka

Šedý svetr unosíte na několik způsobů
Autor: archiv firem
Kotníčkové boty na skrytém podpatku, úzké džíny a nesmrtelný "křivák" skvěle doplňují šedivý svetr na posezení s přáteli. Jestli se bojíte, že byste si u piva nebo panáku něčeho ostřejšího nepřipadala jako dáma, zvolte k tomuto stylu výrazně barevné psaníčko, které vám dodá touženou eleganci.

Moderní víla

svetr 5x jinak
Autor: archiv firem
Zdá se vám, že k sobě pocvočkované boty a květované kalhoty neladí? Právě naopak. Kombinace protikladných stylů je velmi trendy. Oblíbený svetr, úzké kalhoty s výrazným motivem a stylové černé boty dotáhněte džínovou bundičkou a vyrazte na rande.

Šeď velkoměsta

svetr 5x jinak
Autor: archiv firem
I když se v oblékání do práce snažíte o střízlivost a neutrální barvy, ještě to neznamená, že váš outfit musí být nudný. K univerzálnímu šedému svetru oblečte béžové kalhoty, které se hodí prostě ke všemu, "přepůlte" se širokým páskem a obujte alespoň netradiční boty.

Hřejivě křehká

svetr 5x jinak
Autor: archiv firem
Ani romantické a něžné duše se v šedivém teplém svetru nemusí cítit ztracené a utopené. V kombinaci se světlou áčkovou sukní, lodičkami na jehlách a zdobenými náušnicemi si bude vaše dívčí já vyloženě libovat. A navíc nenastydne!

Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v naší fotogalerii.

Autor: Anz, brig