Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zázračná móda: Zamaskujte kila pomocí oblečení!

16. ledna 2014 | 12:00

Dala jste si předsvězetí, že letos konečně zhubnete? Pokud ano, jistě víte, že to není záležitosti pár dnů, ale běh na dlouhou trať. Proto investujte do módních kousků, které vás opticky zeštíhlí do doby, než se nadbytečných kil zbavíte doopravdy.

Také chcete být štíhlá hned teď a nechcete čekat až konečně zafunguje dieta, kterou od nového roku držíte? Pomůže vám zázračná móda, která dokáže opticky zamaskovat vaše nedostatky.

Možná zjistíte, že se ve vašem šatníku ukrývá spousta kousků, které dokážou zamaskovat větší bříško, boky i zadeček. Zimou tak proplujete díky malinkému podvodu a v létě odhalíte své "nové já" v titěrných oblečcích.

Černá nikdy nezklame

...
Autor: archiv firem
Fakt, že černé oblečení dokáže zakrýt téměř každý "špíček", všichni znají. Svou fintu však můžete ještě znásobit. Víte jak? Stačí doplnit černý outfit o výrazné šperky, které strhnou pozornost. Nikdo se tak nebude dívat na vaše bříško, ale na krásný náhrdelník. K dalším skvělým fíglům patří nošení "áčkové" sukně, která podtrhne vaši ženskost a zároveň zúží pas a schová boky.

Zázračný maxisvetr

Nadbytečná kila můžete opticky skrýt pomocí správně zvoleného outfitu.
Autor: archiv firem
Pro ženy, které rády dávají na odiv své dlouhé a štíhlé nohy, ale bojují s kily v horních partiích, je ideálním pomocníkem trendy maxisvetr. Opět můžete využít "magické" moci extravagantních šperků a odlákat pozornost směrem k nim.

Čarovný denim

...
Autor: archiv firem
Možná si teď ťukáte na čelo a ptáte se, proč by měla zrovna džínovina zeštíhlovat. Fígl je v tom, že si obléknete džíny v tmavší barvě a košili ve světlejší, tím docílíte toho, že nadbytečná kila zmizí v trendy outfitu "tón v tónu". Pak už jen stačí trochu "natáhnout" nohy pomocí bot na podpatku a ozdobit se nevšedním šperkem, například čelenkou, která vypadá jako korunka královny krásy.

Jednotlivé módní kousky si prohlédněte v naší fotogalerii.