Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, komu to slušelo a kdo to naopak nevychytal.
    14. ledna 2014 | 07:00

    Uplynulý týden se nesl v duchu honosných akcí. Slavné ženy se prošly po červeném koberci hned několikrát. Při slavnostní premiéře filmu Vlk z Wall Street, během udílení cen People´s Choice Awards nebo třeba při nedělním slavnostním předávání Zlatých Glóbů. Podívejte se, komu to slušelo a kdo to naopak nevychytal.

  • Julia Roberts (46)

    ...
    Autor: ČTK
    Oscarová herečka Julia Roberts samozřejmě nemohla chybět na předávání prestižních filmových cen Zlaté Glóby. Kdo čekal nezapomenutelnou róbu, spletl se.  Julia totiž oblékla šaty z dílny Dolce & Gabbana působily s bílou košilí jako školní uniforma. Co se týče účesu, doplňků a líčení, byli jsme nadšení.
  • Miranda Kerr (30)

    ...
    Autor: Reuters
    Topmodelka Miranda Kerr dorazila na InStyle a Warner Bross after party ve velmi odvážných šatech a hlavně naostro! Odhalená záda a plynule navazující rozparek totiž odhalovaly partie, kde by nevzhledně vykukovalo spodní prádlo. Ženy jako Miranda si takový model mohou dovolit. Tleskáme.
  • Zooey Deschanel (33)

    ...
    Autor: Reuters
    Americká herečka opět nezklamala. Na udílení Zlatých Glóbů oblékla něžné večerní šaty z dílny Oscar de la Renta. Vrchní díl odlišný od toho spodního jak střihem, tak materiálem, byl trefou do černého. stejně tak nás nadchly dívčí doplňky a asymetrický účes.
  • Nicky Hilton (30)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Sestra slavnější Paris Hilton, Nicky Hilton se minulý týden prošla po červeném koberci na premiéře třetí série seriálu Girls, který vysílá HBO. Nicky vsadila na rudou krajku a vypadala božsky. Decentní líčení a něžné loky zmírnily drsnost křiklavě rudé a černé doplňky potvrdily, že Nicky v tom zkrátka umí chodit.
  • Coco Austin (34)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Erotická modelka Coco Austin ráda ukazuje své kypré tvary s lesklých a především těsných oblečcích. Když si vybírala šaty na společenskou akci, sáhla pro cukrově růžovém "negližé", které jen tak tak zvládlo zakrýt její obří ňadra. Jednoznačně nejhorší model uplynulého týdne.

Diskuse ke článku
.