Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Které slavné krásky minulý týden zářily a které svůj outfit přepískly?
    17. prosince 2013 | 06:00

    Druhý prosincový týden přinesl spoustu společenských akcí, na kterých nechyběly slavné krásky. Některé z nich pojaly svůj outfit s pompou a grácii, jiné vyrazily s kůží na trh.

  • Julia Roberts (46)

    ...
    Autor: Reuters
    Populární herečka Julia Roberts již několik týdnů odolává a nekomentuje své údajné těhotenství. Ovšem minulý týden dorazila na premiéru filmu "Blízko od sebe" v kobaltově modrých šatech, které rafinované zakrývají bříško. Pokud je Julia opravdu těhotná, nesmírně jí to prospívá, protože vypadala opravdu úchvatně.
  • Lindsay Lohan (27)

    ...
    Autor: ČTK
    Na hudební velkolepé akci Z100´s Jingle Ball se objevila i pařmenka Lindsay Lohan. Svou perfektní postavu se jí podařilo získat zpět, a tak se raději oblékla velmi spoře, aby si všichni přítomní všimli. Přijít na slavnostní akci bez kalhot? Další ze skandálů dětské hvězdy.
  • Olivia Wilde (29)

    ...
    Autor: Reuters
    Premiéru romantického dramatu "Her" si nenechala ujít ani nastávající maminka Olivia Wilde. Na rozdíl od Julie své těhotenství netají, a tak zvolila velmi úzké šaty, které upozorňovaly na její rostoucí bříško. Královsky modrá herečce velmi slušela, ale nejvíce nás nadchly lodičky s metalickými špičkami.
  • Chistina Applegate (42)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Hvězda sitcomu "Ženatý se závazky" rozzářila slavnostní premiéru komedie "Anchorman 2". V pudrové krajkové róbě vypadala jako z pohádky, stejně dokonale působily doplňky a účes. Nikdo by do téhle věčně usměvavé ženy neřekl, že se před lety prala s rakovinou a přišla o oba prsy.
  • Daniela Bloom (28)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Španělská terapeutka, která má vlastní show v rádiu, se minulý týden objevila v děsivém kostýmu na hudební akci v Madridu. Oplácaná Daniela se nasoukala do rudého spodního prádla, přes které přehodila síťované "šaty". Pásek s modrou přezkou a borůvková rtěnka tomu nasadil korunu.

Diskuse ke článku
.