Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější party šaty: K vánoční tabuli i na silvestrovský večírek!

16. prosince 2013 | 14:00

Před námi je poslední adventní neděle a Štědrý den i Silvestr klepou na dveře. Proto je teď pravý čas vyrazit do obchodů a pořídit si stylové šaty, ve kterých zasednete k vánoční tabuli a o pár dnů později v nich zazáříte na silvestrovském večírku.

 

Letos budete za hvězdu v šatech s krajkou a kůží, v šatech, které se třpytí na míle daleko a také v lichotivých šatech, které vám uberou vánoční kila navíc.

K šatům oblékněte neprůhledné silonky, nejlépe černé. Také nezapomeňte na šperky! Na večírku, kde se rozloučíte s uplynulým rokem se razí heslo: čím víc šperků, tím lépe!

 

Hvězdička blýskavá

Buďte za hvězdu! V krásných party šatech to bude jednoduché.
Autor: archiv firem
Flitrované šaty nesmí na žádné párty chybět! Mohou být stříbrné, zlaté, černé, ale i divoce zelené. Dávejte ovšem pozor na doplňky! Ideální jsou náramky, naopak se vyhněte třpytivým a výrazným náušnicím.

Kila pryč!
...
Autor: archiv firem

Opticky zeštíhlující šaty milují ženy po celém světě a neměly by chybět ani ve vaší skříni. Pokud vám předvánoční stres "nadělil" nějaké to kilo navíc, nezoufejte. Díky těmto zázračným šatům budete mít dokonalé křivky. K slavnostní tabuli je zkombinujte s decentním make-upem a vyčesejte vlasy. Na párty přidejte boty na podpatku, třpytivé líčení a výrazný šperk.

Romantika i divočina
...
Autor: archiv firem

Krajkové šaty jsou dokonalou kombinací elegance a sexappealu. Přidejte k ním perlové doplňky a máte vyhráno. Pokud jste ráda středem pozornosti, přidejte ke krajkovým šatům i blýskavé punčochy.

Jednotlivé šaty a jejich ceny naleznete v naší fotogalerii.