Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jste v tom? Buďte trendy jako slavné těhulky!

11. prosince 2013 | 07:00

Se slavnými těhulkami se teď roztrhl pytel a všem těhotenství nesmírně sluší. Z části je to proto, že se oblékají neotřele, nesnaží se rostoucí bříško zakrýt a stále se usmívají. Pokud právě taky čekáte miminko, inspirujte se a buďte sexy "mamina" stejně jako slavné krásky.

Těhotné ženy už dávno nejsou odkázány na nevzhledné těhotenské kalhoty s gumou v pase, vytahaná trička a kabáty o tři velikosti větší! Těhotenské bříško totiž není třeba skrývat!

Slavné krásky v očekávání teď udávají trendy a těhotenství jim rozhodně nebrání být módní a šik. Posuďte sami.

Do města jako nadčasová Gwen
...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zpěvačka Gwen Stefani je v módních trendech jako ryba ve vodě a není tomu jinak od doby, co oznámila, že čeká třetí miminko. Na pochůzky po městě zvolila hladké černé šaty, černé silonky a kozačky s plochou podrážkou. Tmavý model oživí kostkovaný kabát a kabelka v barvě podzimního listí.

Na nákupy jako uvolněná Megan
...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Na krásné herečce sice nejde těhotenství téměř poznat, ale když se zaměříte na bříško, tak se celkem rychle kulatí. Megan Fox má ráda pohodlí, a tak na nákupy vyrazila v prodlouženém šedém topu, leginách a hřejivých válenkách. Když přes jednoduchý outfit přehodíte khaki parku a přidáte kabelku s indiánskými třásněmi, budete zaručeně nejstylovější těhulka v celém obchoďáku.

Na svatbu nebo večírek jako elegantní Kate
...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Herečka Kate Winslet je potřetí těhotná a náramně si to užívá. Na premiéře filmu "Prodloužený víkend" se i přes vysoké stadium těhotenství procházela po červeném koberci v rudé róbě a náramně jí to slušelo. Na svatbu nebo narozeninový večírek nemusíte nutně přijít v dlouhých šatech, skvěle poslouží i koktejlky končící těsně pod koleny. Když rudou barvu doplníte stříbrnými doplňky, máte vyhráno!

Jednotlivé módní kousky naleznete v naší fotogalerii.