Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Některé krásky minulý týden zaválely, jiné trochu nudily!
    10. prosince 2013 | 06:00

    Opět se ohlédneme za uplynulým týdnem a společně se podíváme na to, jak to slušelo i neslušelo vybraným slavným ženám. Vítězkou je tentorkát elegantní a usměvavá Kate Middleton v krémové róbě.

  • Gwyneth Paltrow (41)

    ...
    Autor: ČTK
    Slavná herečka a vášnivá "makrobiotička" Gwyneth Paltrow se minulý týden zúčastnila slavnostního předávání cen British Fashion Awards. Decentními šaty od Prady nic nezkazila, ale také nenadchla.

    Udržuje si už léta svůj standard, který nepřekračuje - uhlazený účes, přirozeně vypadající make-up a šaty zvýrazňující její vydřenou postavu. Hezké, ale nudné!

  • Jana Plodková (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Česká herečka minulý týden navštívila premiéru filmu Rozkoš, ve kterém hraje hlavní roli. Přestože byla pasována mezi nejstylovější ženy českého šoubyznysu, její model působí poněkud zvláštně.

    Šaty připomínají zástěru vesnické hospodyně, ale celkový dojem vyvažuje vzdušný účes a rtěnka v barvě višní v čokoládě. Každopádně zaujala.

  • Kate Middleton (31)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Vévodkyně Kate vyrazila po boku prince Williama na premiéru životopisného filmu "Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě". Naneštěstí tu noc Mandela, bývalý prezident Jižní Afriky, zemřel. Do té doby, co Kate nic nevěděla, rozdávala jeden úsměv za druhým. V krémových šatech s rozparkem vypadala jako pohádková princezna, přestože někteří kritizovali její levný a obyčejný náhrdelník. Nám nepřišel vůbec obyčejný, naopak!
  • Kate Moss (39)

    ...
    Autor: EPA
    Topmodelka Kate Moss si z galavečera British Fashion Awards odnesla "Zvláštní uznání" za své působení v modelingu, ale její outfit nás příliš nenadchnul. Kožené šaty od Alexandera MqQueena byly stvořeny spíše pro Xenu, princeznu bojovnici, než pro křehkou Kate. Kdyby pod luxusním kožichem skrývala elegantní róbu, udělala by lépe.
  • Rosie Huntington (26)

    ...
    Autor: EPA
    Anglická modelka trávila pondělní večer na stejné akci jako Gwyneth a Kate Moss. Rosie chtěla být originální a povedlo se! V šarlatovém kalhotovém kostýmku byla k nepřehlédnutí. Vkusné, sexy a osobité!

Diskuse ke článku
.