Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kabelka není jen módní doplněk: Jak vybrat tu správnou?

9. prosince 2013 | 12:15
Prezentace klienta |

Podle statistik patří Češky mezi národy, které výběr kabelky podceňují a berou ji jako druhotný doplněk svého otfitu. Zatímco top nebo kalhoty ale můžeme jednoduše vyměnit, skutečně kvalitní a dobře zvolená kabelka je každodenním pomocníkem a ikonou vašeho stylu.

Úsloví Nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levné věci platí u kabelky dvojnásob. Praktická a přitom stylová kabelka by totiž měla být poměrně zásadní investicí do šatníku každé ženy. Ostatně to, že se její úloha podceňuje dokazuje i fakt, že i slavný Freud vnímal dámskou kabelku jako paralelu k genitáliím její nositelky.

Dámská kabelka VERSACE, italiedoskrine.cz, 4417 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Freudovy teorie jsou možná trošku přehnané, skutečností ale zůstává, že stejně tak, jako jsou pro muže v módní diplomacii důležité správně zvolené, elegantní hodinky, je proženu nejpodstatnějším kouskem právě její kabelka.

Jak ji vybrat?

Pokud vám rozpočet neumožňuje investovat každou sezónu do moderního trendy kousku, je dobré koupit si jednu od osvědčené luxusní značky, která je celoživotní záležitostí. Věkem totiž na kvalitě neztrácí, ale naopak získává patinu, nikdy nevyjde z módy a stává se prakticky rodinným dědictvím.

Dámská kabelka VERSACE, italiedoskrine.cz, 5798 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Prvním kriteriem, podle kterého vybíráte, by měla být tedy kvalita a styl. Ujasněte si, k jakému účelu budete kabelku používat. Má být určená do společnosti na slavnostnější akce, nebo má naopak plnit účel každodenního zavazadla a elegantního prvku, odpovídajícího vašemu profesnímu životu?

Jakou barvu?

Dále si položte otázky jako co se vám do ní musí bezpodmínečně vejít - stačí peněženka, mobil a klíče, nebo s sebou potřebujete nosit i desky s dokumenty, či kosmetickou taštičku?

Dámská kabelka VERSACE, italiedoskrine.cz, 3312 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Zamyslete se také nad tím, jaký je váš styl v oblékání a jaké barvy převažují ve vašem šatníku. Pokud se oblékáte hodně barevně, volte kabelku v neutrálních odstínech černé, bílé ale i hnědé nebo béžové. Nosíte-li naopak klasické černé, bílé a šedé kousky oblečení, nebojte se svůj outfit oživit kabelkou výrazné barvy. Zaujmete růžovou, jasně zelenou i mladistvou růžovou.

Udělejte si pod stromečkem radost a pořiďte si již nyní jednu z luxusních kabelek nadčasové značky Versace za bezkonkurenční cenu. ZDE ji seženete s více než 30% slevou a vybírat můžete z několika barev i stylů.