Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Staňte se hvězdou vánočího večírku: Stačí být elegantně svůdná!

4. prosince 2013 | 11:30

A je to tady! Období vánoční večírků. Trápí vás myšlenka na to, co si oblečete, aby vás kolegové z práce nepomluvili? Zapomeňte na vyzývavé mini a nevkusné výstřihy. Buďte elegantně svůdná a nikdo vás nepřehlédne!

Některé pracovní večírky mívají tématiku, která nám alespoň trochu pomůže ve výběru našeho večerního outfitu. Ale co dělat, když právě ten váš večírek není ani čertovský ani andělský a vy se musíte obléknout podle posledních trendů?

Stačí si pamatovat, co teď frčí. Kobaltově modrá, zvířecí vzory, metalické barvy a výrazné šperky v barokním stylu.

Nesmrtelné malé černé
Buďte hvězdou vánočního večírku!
Autor: archiv firem

Černými "pouzdrovkami" nikdy nic nezkazíte a pomohou vám skrýt kila navíc. Jasnou volbou jsou metalické doplňky, díky kterým budete zářit . Vsaďte na blýskavé psaníčko, náhrdelník a nezapomeňte sladit i vaše drápky. Vtipným a zároveň sexy tajemným doplňkem může být škraboška, která dodá modelu šmrnc.

Volání divočiny
...
Autor: archiv firem

Zvířecí vzory jsou sice trendy, ale rozhodně si nepořizujte rádoby sexy tygří mini šaty. Kouzlo se skrývá v detailech! Oblékněte královsky modré šaty, které nejvíc sluší světlým tipům a doplňte je zvířecí kabelkou a lodičkami. Nezapomeňte na výrazný šperk, který dodá lesk.

Sexy i v pánském

...
Autor: archiv firem

Pokud nejste "šatový" tip, neváhejte a utvořte si nevšední pánský outfit. Černé obepnuté kalhoty svedou pozornost k vašim štíhlým nohám a elegantní peplum top vám vykouzlí vosí pas. Nezapomeňte na blýskavé doplňky a nebojte se vyzkoušet výrazné kouřové líčení.

Jednotlivé módní kousky naleznete v naší fotogalerii!