Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Minulý týden se slavné krásky nejčastěji halily do černé barvy. Komu to slušelo a kdo propadl?
    3. prosince 2013 | 06:00

    Slavné dámy se minulý týden zahalily do černé. Některé byly i v temné barvě rozjasněné a sexy, jiné působily jako ztracené bludičky. Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavných kráskám.

  • Gwen Stefani (44)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Krásná těhulka Gwen Stefani nepřestává být maximálně stylová ani s rostoucím bříškem. S manželem Gavinem a dvěma syny strávila zábavné odpoledne v Disneylandu, nevynechala téměř řádnou atrakci a ještě vypadala kouzelně. Těhotenství jí zkrátka sluší!
  • Emma Smetana (25)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Krásná moderátorka a herečka Emma Smetana si minulý týden nenechala ujít premiéru filmu Klauni. Jako blondýnce jí samozřejmě černá barva sluší, ale nesmí se do ní zahalit od hlavy až k patě. Emma působila ztraceně a celkový dojem nezachránil ani rafinovaný výstřih.
  • Paris Hilton (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Hotelová dedička se dříve s módou příliš nekamarádila. Dnes už ví, co jí sluší a obléká se rafinovaně a žensky. V půli minulého týdne si vyrazila do salónu krásy v dívčích šatech a kožené bundičce a opravdu jí to slušelo. Období růžových minisukní už má Paris zřejmě za sebou.
  • Tina (29)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Slovenské zpěvačce Tině se téměř rok po porodu nepodařilo shodit nadbytečná kila, a proto se skrývá do tmavého oblečení. Nám se sympatická Tina líbí i v pleteném svetru a vytahaných kalhotách, ale také si myslíme, že by se mohla víc odvázat. Jako mamince jí to moc sluší a každý by jí nějaké to kilo navíc určitě odpustil.
  • Dita von Teese (41)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká burleskní tanečnice a herečka si nenechala ujít slavnostní německou premiéru filmu Fantom opery. Dita má svůj vytříbený vkus, který lidé buď milují, nebo nesnáší. Nám se kontrast alabastrové pleti a temných splývavých šatů moc líbí, ale kožené rukavičky alá domina bychom příště vynechaly.

Diskuse ke článku
.