Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Některé ženy pojaly minulý týden velmi slavnostně, jiné se oblékly na ples příšer!
    26. listopadu 2013 | 11:00

    Minulý týden byl přímo "nacpaný" slavnostními večery, kde byly k vidění nejrůznější české i zahraniční hvězdy. Vybrali jsme pro vás pět žen, které nás nejvíce zaujaly. Některé si "čestné" místo v naší galerii vysloužily úchvatným modelem, jiné vzhledem kreatury!

  • Nejelegantnější - Sofia Loren (79)

    ....
    Autor: profimedia.cz
    Nestárnoucí italská herečka se minulý týden objevila na křtu kalendáře Pirelli a všechny dostala do kolen. Ve stříbrné róbě vynikly perfektní křivky a blyštivé šperky dostaly celý model do výšin. Sofia šalamounsky zvolila šaty s dlouhými rukávy, které zakryly povislou kůži na rukách. Nikdo nevěřil, že sex symbol 60. let oslaví za necelý rok "osmdesátku".
  • Největší překvapení - Iveta Bartošová (47)

    ....
    Autor: profimedia.cz
    Nějvětším překvapením uplynulého týdne byla jednoznačně Iveta Bartošová. V sobotu se objevila společně se svým manželem Rychtářem na galavečeru Český slavík Mattoni. Kdo čekal skandál, nedočkal se!

    Iveta předvedla útlou postavu a doslova zářila ve fuchsiových šatech, které pořídila v půjčovně. Na každém kroku rozdávala úsměvy a prozradila, že je doopravdy šťastná.

  • Největší Zjevení - Z LaLa (23)

    ....
    Autor: profimedia.cz
    Kontroverzní zpěvačka Z LaLa šokovala na předávání cen Latin Grammy Awards. Oblékla prapodivný model z "alobalových" proužků, který měl naštěstí černou spodničku, jinak by odkrýval úplně všechno.

    Zpěvačka se zřejmě inspirovala Marge Simpsonovou a líčení sladila s barvou svých vlasů. Tenhle modrý přelud už nikdy nechceme vidět!

  • Nejúspěšnější - Taylor Swift (23)

    ....
    Autor: profimedia.cz
    Mladá country zpěvačka se stala hvězdou večera prestižní soutěže American Music Awards, kde získala rovnou čtyři ocenění. Vyhrála v kategoriích Nejoblíbenější country album, Nejoblíbenější country zpěvačka, Nejoblíbenější zpěvačka POP/ROCK a Umělec roku! Ceny přebrala s velkým dojetím a pokorou. Ve zlatých mini vypadala jako bohyně 21. století. Gratulujeme!
  • Největší úlet - Charo (62)

    ....
    Autor: profimedia.cz
    Latinsko-americká herečka a zpěvačka Charo už neví, jak by na sebe upozornila. Když přestaly svět šokovat její plastické operace, vsadila na děsivé kostýmy.

    Kdekoli se objeví, je královnou nevkusu. Jinak tomu nebylo ani na Latin Grammy Awards, kde se snažila stylizovat do panenky Barbie.

Diskuse ke článku
.