Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zaútočte na chmurné šedivé dny s barevnými zimními outfity!

15. listopadu 2013 | 18:30
Prezentace klienta |

Za okny se pomalu, ale jistě rozsvěcují barevná vánoční světýlka, ale v ulicích se to hemží odstíny šedé a černé. Vystupte z davu a pořiďte si na zimu alespoň jeden barevný kousek, který vám pomůže bránit se proti splínu sychravého počasí.

Duhové kabáty

Elegantní kabáty nemusí mít jenom černou nebo šedivou barvu. Pokud už musíte být za každou cenu konzervativní, sáhněte alespoň po nesmrtelném vzoru kohoutí stopy. Nejen že vás zahřeje, ale současně budete šik. Kombinujte ho s teplými barevnými punčochami a sukní, nebo úzkými džínami a kozačkami.

Zimní tyrkysový kabát, Made in Italia, 3862 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Jestli si ale troufáte, pořiďte si zimní kabát v některé ze zářivých barev. Právě teď je ta ideální doba. Luxusní značky si můžete v předvánočním výprodeji pořídit za zlomek jejich původní ceny!

Navíc je opravdu z čeho vybírat. Například značka Made in Italia představuje kolekci pestrobarevných kabátů, z nichž suverénně nejvíce zazáříte v sytě fialovém nebo netradičně tyrkysovém.

Sexy rudá

Pruhované prstové rukavice, Calvin Klein, 460 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
S odvážně červenou přišli i návrháři značky Calvin Klein. Přitom vaše peněženka nemusí trpět. Italskou značku přehlídkových mol si můžete dopřát za velmi nízké ceny. Sáhněte po rudě červené vestě pro podzimní dny, nebo po trendy pruhovaných rukavicích, které natáhnete skoro až po lokty.

Boty proti nudě

Dámské kotníčkové boty, ana Lublin, 691 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Ani v boty nemusí být nudné. Jak jistě víte, trendy začíná být punkový styl a co může být víc punk, než tetování nebo kovové cvočky? Tradiční barevné old-schoolové motivy si jako tvář svojí značky vybral Ed Hardy a jeho kotníčkové boty na surové gumě vás nejen zahřejí, ale také pobaví. Klasiku ke koženým leginám zase představují pobité kotníčkové boty od Any Lublin, v nesmrtelné kombinaci černé a bílé.

Šperky za hubičku

Prsten motýlek, Bague a Dames, 765 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Pokud si na barevné topy netroufáte, ozdobte se alespoň pestrobarevným šperkem. Ať už jím bude brož, duhový prsten, nebo hodinky s netradičně řešeným barevným páskem.

Dejte sbohem nudnému stylu a vrhněte se do barev. Designové kousky luxusních značek za bezkonkurenční ceny nakoupíte ZDE!