Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pořiďte si na zimu stylové ochlupení! Kožešiny jsou IN!

13. listopadu 2013 | 07:25

Svůj velký comeback letos ohlásila kožešina. Pokud se držíte trendů, rozhodně by vám v šatníku neměl chybět stylový "chlupatý" kousek. A co je na tom nejlepší? Letošní zimu mají zelenou umělé kožešiny, které pořídíte za dostupné ceny téměř na každém rohu.

Že vám přijde kožešinový kabát příliš nápadný? Nevadí, v kurzu jsou nejrůznější chlupaté límce, vesty, kabelky, boty i šperky!

Co se týče barevnosti, hrají prim zvířecí vzory a v těsném závěsu zůstávají odstíny černé, béžové a šedé. Ovšem ani milovnice barev nemusí věšet hlavu, povolena je také modrá, červená a žlutá.

Odvážné ženy milující experimenty mohou kombinovat kožešinu s kůží nebo krajkou. To je teď největší hit přehlídkových mol.


Příprava na zimu

...
Autor: archiv firem

Výhodou chlupatých oblečků je, že vás nejen dokonale zahřejí, ale také dokážou schovat přebytečná kila. Pouhý jeden kousek navíc dokáže oživit vzhled fádního modelu. Pořiďte si kabátek, svetr, vestu, boty nebo třeba pásek podle svého vkusu.

Jde se na párty!

...
Autor: archiv firem

Můžete si myslet, že to nejde, ale jde! Opravdu můžete v kožešině vyrazit na párty, do vinárny nebo na večeři. Existují totiž modely, v kterých se nebudete potit, a které vám vyčarují trendy look a super křivky. POZOR! Nikdy nekombinujte různobarevnou kožešinu! Bílá vesta, černá kabelka a hnědé boty jsou vstupenkou do módního pekla.

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!