Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Tyto slavné ženy nás minulý týden nejvíce zaujaly! Některé svými krásnými šaty, jiné zase svým nevkusem.
    12. listopadu 2013 | 08:00

    Slavné ženy mají kromě učení se textů, koncertů a módní přehlídek i společenské povinnosti. A ve světě showbusinessu se pořád něco děje. Vybrali jsme pro vás ty NEJ modely, které oblékly slavné krásky v uplynulém týdnu. Jak se vám líbí?

  • Nejpodivnější - Rooney Mara

    Rooney Mara
    Autor: profimedia.cz
    Americká oscarová herečka Rooney Mara (28) rozhodně nepatří mezi klasické hollywoodské krásky. Svým odlišným vzhledem a stylem oblékání si získala širokou základnu fanoušků. Minulý týden se účastnila filmového festivalu v Římě a svou róbou všem vyrazila dech.

    Éterická Rooney vypadala jako návštěvník ze vzdálené galaxie, ale zároveň jí to ohromně slušelo. Výrazné líčení tvořilo se sněhobílým modelem nevšední kontrast. Tahle herečka je zkrátka unikát!

  • Nejpohádkovější - Drew Barrymore

    Drew Barrymore
    Autor: profimedia.cz
    Stálice filmového plátna Drew Barrymore (38) minulý týden veřejně prohlásila, že čeká druhého potomka. Hned druhý den si s manželem Willem Koppelmanem vyšla do společnosti a ve třpytivých šatech doslova zářila.

    Od porodu dcery Olive uběhl teprve rok a Drew se opět rýsuje těhotenské bříško. Její radostný výraz a pohádkové šaty z ní dělají jasnou vítězku minulého týdne.

  • Nejodvážnější - Iggy Azalea

    Iggy Azalea
    Autor: profimedia.cz
    Kontroverzní australská zpěvačka a moderátorka Iggy Azalea (23) se na udělování cen MTV v Amsterdamu postarala o pořádný rozruch. Společenskou róbu pojala poněkud odvážně. Šaty totiž  více odhalovaly než zakrývaly.

    Mladá plavovláska sváděla se svým modelem boj po celý večer. Párkrát se jí šaty podivně rozhalily a Iggy ukázala celému světu svůj rozkrok. Pokud bylo jejím cílem šokovat, tak se jí to opravdu povedlo.

  • Nejsmyslnější - Salma Hayek

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz
    Mexická herečka Salma Hayek (47) je známá svými smyslnými ženskými tvary. Velmi často dává rafinovaným způsobem na odiv své přednosti a daří se jí upoutat pozornost všech přítomných.

    To se jí podařilo i na slavnostním předávání filmových a televizních cen BAFTA, kde předvedla svůj bujný dekolt a vosí pas v blýskavých šatech.

  • Nejlacinější - Miley Cyrus

    Miley Cyrus
    Autor: profimedia.cz
    Mladá zpěvačka Miley Cyrus (20) si zřejmě dala předsevzetí, že každý den udělá ostudu. Na předávání cen MTV se objevila v oblečku, ve kterém vypadala spíše jako provozovatelka nejstaršího řemesla.

    Zepředu se na šatech vyjímali dva rappeři Biggie a 2Pac, kteří tragicky zemřeli v 90. letech. Pod jejich tvářemi se tyčil nápis: Zastavte násilí! Co chtěla tímto laciným oblečkem Miley říct, nepochopil nikdo z přítomných. Docílila akorát toho, že se na ní opět její kolegové dívali skrz prsty.

Diskuse ke článku
.