Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zima se blíží: Oblečte svoje děti teple a přitom stylově!

Právě teď je ten nejvyšší čas na nákup zimního oblečení pro vaše děti!
28. října 2013 | 21:51
Prezentace klienta |

Přestože přes den se venku ještě pořád odehrává babí léto, ranní teploty naznačují, že zima se pomalu ale jistě blíží. A pokud nechcete, aby vaše děti strávily podzim kýchající a v teplotách, nepodceňujte jejich vhodné oblečení!

Podzimní a zimní kolekce italské značky Navigare se chlubí stylovými kousky, které potvrzují jedinečný styl této značky. Odkazuje k moři a atributy s nimi spojenými. Tomu odpovídá také výběr materiálů a především zvolené barvy, které jsou velmi jednoduché, avšak o to efektnější. Není proto žádnou náhodou, že si Navigare pro svoje logo vybralo nezaměnitelnou lodičku na vlnách.

S navigare máte jistotu, že vaše děti nenosí jen oblečení, ale skutečnou módu, kterou na svých spolužácích pravděpodobně neuvidí. A to navíc za velmi rozumné ceny!

vesta Navigare
Autor: italiedoskrine.cz

V teple za každého počasí

Naprosto dokonalým kouskem oblečení pro nízké ranní teploty a vyšší odpolední, je zateplená vesta s kapucí. Chrání proti chladu všechny důležité orgány, především ledviny a přitom se v ní vaše dítko nepotí tolik, jako v bundě. Vybrat si můžete z výrazných barev, jako je červená, až po unisex elegantní odstíny černé a navy modré.

mikina Navigare
Autor: italiedoskrine.cz
Navigare vám nabízí také široký výběr mikin, v mnoha barvách. Většina z nich je doplněná o vkusné nášivky, které neruší, avšak dělají tento kousek oblečení ještě zajímavějším. Dokazují tak, že i sportovní oblečení může být vkusné a střízlivé.

Buďte na zimu připraveni!

bunda Navigare
Autor: italiedoskrine.cz
Nikdy nevíte, kdy vaše děti po cestě do školy mohou překvapit první teploty pod nulou. S koupí zimní bundy byste proto neměli otálet s výmluvou, že "přeci ještě není taková zima". Ideální bunda je taková, která má kapuci i stojáček a v rukávech má všité zábrany proti sněhu. Volte umělé materiály, které snadno schnou. Navigare vám takové bundy nabízí hned dvě. Obě v elegantní černé barvě, vhodné pro kluky i holčičky.

Chcete, aby vaše děti nesplynuly s davem, ani co se oblečení týče? Originální kousky od značky Navigare si za bezkonkurenční ceny můžete koupit ZDE!