Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dáma každým coulem: Anne Hathaway nakupuje ve večerní róbě!

Herečka Anne Hathaway si vyrazila do supermarketu ve společenských šatech.
25. října 2013 | 10:00

Oscarová herečka Anne Hathaway (30) vyrazila se svým manželem na odpolední návštěvu svých rodičů. Při té příležitosti se stavili v supermarketu, kde mezi regály zářili v elegantním oblečení. Samozřejmé neunikli zraku všech přítomných včetně fotografů.

Americká herečka, kterou přirovnávají k legendě Audrey Hepburn, je prototypem bezproblémové celebrity. Nechodí na hvězdné večírky, neopíjí se, nepřekračuje povolenou rychlost, ani nenosí laciné oblečky.

Ze slušňačky snobem

Přestože Anne neplní titulky bulvární novin, je jednou z nejslavnějších a nejoblíbenějších hereček vůbec. Její osobité kouzlo, elegantní vystupování a decentní mluva z ní dělají dámu s velkým D.

...
Autor: profimedia.cz

Ovšem, nic se nemá přehánět. A vyrazit do supermarketu ve společenských šatech je opravdu příliš. Po zveřejnění fotografii z "modního" nakupování si lidé začali myslet, že Anne je snob, který potřebuje okolí dokazovat, že na to má.

Šťastný konec

Naštěstí talentovaná herečka vše uvedla na pravou míru. Byla totiž se svým manželem na návštěvě u rodičů, kteří pořádali zahradní slavnost. Po cestě domů se hvězdný pár rozhodl ušetřit čas a nakoupit v blízkém obchodě.