Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pánský styl podle Victorie Beckham aneb Co můžete ukrást partnerovi ze skříně?

17. října 2013 | 08:00

Pánský styl je opět v kurzu! Před několika lety tento trend odstartovala Coco Chanel a od té doby se pravidelně vrací. A my máme radost. Pánský styl totiž dokáže leccos zamaskovat a navíc nám ženám moc sluší. Nechte se inspirovat módní ikonou Victorii Beckham, která volné kalhoty a košile pásnkého střihu naprosto miluje.

Nenechte se zastrašit tím, že v pánském modelu ztratíte svou ženskost. Není to totiž pravda! Mnohdy je outfit s absencí výstřihů a vysokých podpatků mnohem víc sexy, než ten okatě vyzývavý.

Já pánský styl přímo zbožňuji. V poslední době poměrně často kradu přítelovi ze skříně jeho motýlka k obleku. Nosím ho k jednobarevným halenkám s límečkem a považuji ho za náhražku šperků.

Je v šatníku vašeho partnera nějaký módní kousek, který si čas od času vypůjčíte? Pokud ano, jaký? Napište mi na andrea.zelnickova@ringier.cz.

Bussinesmanka jako Victoria

...
Autor: archiv firem

Módní ikona Victoria Beckham si v posledních letech oblíbila decentní kombinaci černé a bílé barvy. Nejčastěji obléká černé kalhoty rovného střihu kombinované s bílou košilí, která vždy obsahuje nějaký ryze ženský prvek - v tomto případě výrazný volán. Vy můžete bílou blůzu vyměnit za rozvernou halenku s potiskem. Nezapomeňte na výrazný šperk, který panskému outfitu dodá ženský nádech.

Vznešená dáma jako Victorie
...
Autor: archiv firem

Když se Victoria rozhodne obléknout něco barevného, vždy doplní zbytek modelu jen černou a bílou barvou. Drží se heslem, že v jednoduchosti je krása. Vyzkoušejte výrazné cihlové nebo červené kalhoty pánského střihu a outfit dolaďte trendy oxfordkami. Bílá barva topu není povinná, můžete vyzkoušet i jiné pestrobarevné kombinace, které zkrotíte černým kabátem. 

Tip módní redaktorky
...
Autor: archiv firem

Odvažte se. Vytáhněte z hlubin svého šatníku starou "flanelku" a vytvořte si svůj vlastní panský outfit. Já bych ke kostkované košili přidala béžové cigaretové kalhoty, okované "biker boots" a ve stejném duchu i okovanou kabelku "crossbody". Nezapomeňte dát na odiv svou ženskost pomocí nepřehlédnutelného šperku. Odvážnější mohou model doplnit o trendy klobouk.

Pokud vás některé módní kousky zaujaly, prohlídněte si je v naší fotogalerii, kde naleznete značku i cenu.