Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trendy podzim v zebřích vzorech: Probuďte v sobě opravdové zvíře

16. října 2013 | 07:00

Černobílá kombinace je nesmrtelná a nikdy nevyjde z módy. Proto vyměňte divoké tygří vzory za umírněnější zebří. Na první pohled se možná zdá, že zebrované módní kousky nejsou vůbec variabilní a hodí se leda tak na punkový koncert. Chyba! Stačí špetka inspirace a hravě si vykouzlíte elegantní, sportovní i provokativní outfit.

U všech zvířecích motivů je třeba dodržovat jedno pravidlo. Nikdy nenoste upnuté střihy, působí lacině a vyzývavě! Jinak máte volnou ruku. Já například velmi ráda kombinuji asymetrický zebří top s květinovým psaníčkem, přijde mi to vtipné, veselé a cítím se v tom zkrátka svá.

Pro méně odvážnější je nejlepší doplňovat zebří oblečky pouze černou a bílou barvou. Nezapomeňte na to, že celý model může obsahovat maximálně dva zebří prvky! Nikdy se do zvířecích vzorů nezahalujte od hlavy až k patě! To se hodí jen na maškarní.

Pohodlné zebrování

...
Autor: archiv firem

Možná byste ani nevěřili, jak univerzální je taková mikina se zvířecím vzorem, konkrétně zebřím. Já sama jsem majitelkou podobného kousku a nejraději mám kombinaci s denimem a pohodlnými balerínkami. Podle svého gusta k ní můžete obléknout téměř jakýkoliv jednobarevný kousek. Ano, i sukni.

Elegantní divočina

...
Autor: archiv firem

Téměř obyčejné zebří tričko dokáže podtrhnout vaši ženskost jako málokterý módní kousek. Můžete k němu opět obléknout oblíbené džíny, sukni, ale i společenské kalhoty. Neváhejte v téhle "divočině" vyrazit na pracovní schůzku i do divadla. Stačí správné šperky a nadčasové lodičky a rázem se stanete královnou celé džungle.

Rozverná šelma

...
Autor: archiv firem

Pokud jsou na vás větší zvířecí plochy příliš, vsaďte na originální zebří doplněk. Mohou to být boty, šátek, náušnice nebo třeba jen obal na mobil. Ale i tímto drobným detailem ukážete, že se ve světě trendů perfektně orientujete.

Pokud se vám zebří vzor zalíbil, inspirujte se v naši fotogalerii, kde naleznete mnoho trendy kousků od pyžama až po sako.