Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nechte kalhoty doma: Podivný trend mladých celebrit

  • Jedním z nejnovějších trendů mladých hvězd je outfit, kterému na první pohled něco chybí. Kalhoty!
    4. října 2013 | 06:00

    Světové celebrity neustále přicházejí s novými trendy. Některé jsou pro konzervativnější evropanky inspirací, jiné odstrašujícím příkladem nevkusu. Nejnovějším trendem převážně mladých hvězdiček je nenosit kalhoty. Jak to v praxi vypadá?

  • Rihanna (25)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Barbadoská zpěvačka se za poslední dobu proměnila z něžné krásky na pořádně rozjetou dračici. Ty nejodvážnější trendy obléká vždy mezi prvními a nevynechá žádnou pořádnou párty. Nedávno si vyrazila do newyorských ulic jen v basketbalovém dresu, který byl "vylepšený" vlečkou. Takže v nenošení kalhot také nezústala pozadu.
  • Miley Cyrus (20)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V současné době je Miley asi nejvíce provokativní celebritou světa. Nahota, drzost a vybočení z řady jsou teď hlavními znaky bývalé dětské hvězdičky. Miley se pravidelně objevuje v outfitech, které odhlaují téměř vše. Když zaslechla, že se teď nosí "nemít kalhoty", hned si tento nahý trend zamilovala.
  • Nicky Hilton (29)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Moudřejší a spořádanější ze sesterského dua Hiltonových Nicky má ve světě módy jméno. Nejen, že má svou vlastní značku, ale také je módní ikonou, která inspiruje ženy po celém světě. Tentorkát ovšem šlápla trochu vedle, když se rozhodla vzít si pouze legíny a k nim krátky tartanový kabátek.
  • Taylor Momsen (20)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká hvězdička známá především ze seriálu Super Drbna (Gossip Girl). Taylor si vedle herecké kariéry buduje i tu pěveckou. Má svou vlastní kapelu The Pretty Reckless a oddanost rocku dává najevo i svým velmi výstředním stylem oblékání. Kalhoty nenosí poměrně často, většinou je nahradí podvazky nebo roztrhanými silonkami.
  • Mary-Kate Olsen (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jedna ze slavných dvojčat Olsenových Mary-Katy si nejspíš na holé tělo natáhla pletený světr a vyrazila na nákupy. Zřejmě měla tolik naspěch, že na oblékání kalhot už zkrátka nebyl čas. Svého času roztomilá filmová hvězdička vypadá posledních pár let jako strašidlo, proto nás tento úděsný model příliš nevyvedl z míry.
  • Solange Knowles (27)

    ...
    Autor: ČTK
    Mladší sestra slavnější Beyoncé rozhodně nepatří mezi slavné vymetačky večírků. Trpasům a skandálům se úspěšně vyhýbala do nedávné doby, kdy se na slavnostní předávání cen objevila v laciném modelu. Solange má sice postavu, se kterou může dovolit leccos, ale tohle byl velký přešlap. Stačilo by jen, kdyby si zpěvačka oblékla černé cigaretové kalhoty a dál mohla proplouvat světem showbyznysu bez jediného vroubku.
  • Lindsay Lohan (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jedna z největších průšvihářek Hollywoodu si zvrhlý trend okamžitě zamilovala. Měsíc po propuštění z léčebny se vydala na oslavu svých narozenin oblečená jen v bílé košily a zlatých botech. Celému modelu tak tochu chyběly kalhoty a podprsenka. Lindsay se tedy postarala o to, aby veškerá pozornost padla opět směrem k ní.

Diskuse ke článku
.