Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hvězdná móda: Oblečte se jako "zoufalka" Eva Longoria

1. října 2013 | 08:00

Exotická "zoufalka" Eva Longoria je k vidění nejčastěji v pohádkových róbách a sexy koktejlkách. Když může odsunout své povolání stranou, dává přednost pohodlným džínům. Inspirujte se vkusem této slavné krásky.

Herečku Evu Longorii můžete znát především z oblíbeného seriálu Zoufalé manželky v roli vysloužilé modelky Gabriel. Jak v seriálu, tak i ve skutečnosti nedá Eva dopustit na vysoké boty, protože meří pouhých 157 centimetrů.

Evin styl je nadčasový, vkusný a hlavně elegantní. Ať už se jedná o předávání cen, nakupování nebo večeři, vždy jsou její modely bezchybné. Poradíme vám, jak se jejímu vysoce ženskému stylu přiblížit.

Pánský styl podle Evy

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Eva zvolila na večeři s přáteli pánský styl, který navzdory svému názvu neubírá na ženskosti. Základem tohoto modelu jsou roztrhané 7/8 džíny v kombinaci s projmutým sakem. Ryze ženskou záležitostí jsou lodičky na velmi vysokém podpatku a námořická kabelka.

Černá mamba podle Evy

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem

I když se Eva netají tím, že zbožňuje popularitu, někdy má zkrátka dny, kdy se chce před kadým schovat. Stejně tak my nemusíme mít každý den chuť na pestobarevné modely. Potom prichází na řadu tento outfit, vě kterém kraluje "mafiánský" klobouk, overknees kozačky a tajemný kabát.

Městská diva podle Evy

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Eva opět vsadila na džíny a vyrazila do města. Nezapoměla ani na své oblíbené "štekle", brýle a hřejivý šál. Pokud jste příznivcem trochu pohodlnějších bot, nazujte jednobarevné baleríny nebo teplejší chelsea boots.

Oblečení a jeho ceny naleznete v naší fotogalerii.