Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity ve stejných šatech: Módní faux pas, nebo trend?

  • Slavné ženy se někdy stanou středem pozornosti právě proto, že si oblékly stejné šaty jako jejich kolegyně.
    27. září 2013 | 07:00

    Trendy jsou sice různorodé a dílny slavných návrhářů praskají ve švech, přesto se najdou hvězdy, které si na slavnostní událost obléknou stejné šaty jako jejich kolegyně.

  • Bar Rafaeli a Heidi Klum

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Čerstvě rozvedená německá topmodelka je specialistkou na maxi šaty. Má doma pěkně rozrostlou sbírku čítající téměř 100 kousků. Proto se jí moc nelíbilo, když do její záliby začala fušovat izraelská modelka Bar Rafaeli, která se nedávno objevila v úplně stejných šatech jako má právě Heidi. Na její obhajobu musíme podotknout, že maxi šaty a etno jsou zkrátka v kurzu. A které sluší víc? To není možné rozsoudit. Obě se vznášejí jako víly a vypadají úchvatně.
  • Tika Sumpter a Eva Longoria

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Malinové koktejlky padly do oka nejen "zoufalce" Evě Longorii, ale také americké herečce Tice Sumpter. V tomto případě víme přesně, komu šaty padly jako ulité. Vítězkou je smyslná Eva, která je v nich za naprostou sexy divu. Čokoládová Tika chybně zvolila bílé lodičky, které se "třískají" s malinovou barvou i černým psaníčkem.
  • Catherine Zeta-Jones a Sarah Hyland

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Nádherná Catherine si oblékla krajkové šaty stejně jako její o mnoho let mladší herecká kolegyně Sarah, která je známá především díky roli Haley v seriálu Modern Family (Taková moderní rodinka). Tentokrát mládí zvítězilo, a to na plné čáře. Sarah vypadá v krémové krajce naprosto božsky. K tomu dopomáhá i romantický účes a decentní doplňky. Catherine to tentokrát nevychytala. Růžové stíny, umělá květina v pase a zlatý náramek poslali celý model do pekla.
  • Rita Ora a Paloma Faith

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Co tyto dvě ženy spojuje? Obě jsou původem z Velké Británie, obě se živí zpěvem a obě si koupily stejné šaty. A aby toho nebylo málo, třpytivý "župan" nesluší ani jedné z nich. Na šokující modely kontroverzní Palomy si většina jejich fanoušků už zvykla, ale od Rity by takový modní výstřelek čekal jen málokdo.

Diskuse ke článku
.