Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Móda mezi kapkami deště: Vyzbrojte se proti sychravému počasí stylově

19. září 2013 | 06:00

Otravné podzimní počasí přišlo dříve než jsme čekali. Nezoufejte, protože i v dešti můžete být trendy. Stačí si pořídit veselý deštník, holinky nebo pláštěnku a pochmurný den bude hned veselejší.

Je pochopitelné, že většina z nás by v nevlídném počasí zůstala zachumlaná v posteli. Teplé ponožky, horký čaj a oblíbená kniha - to je to, co bychom dělali úplně nejraději.

Nedá se nic dělat, škola, práce a ostatní povinnosti volají a my se, ať už chceme, nebo ne, musíme vydat ven i přes nepřízeň počasí. Ve stylových kouscích vám nebude vše připadat tak depresivní a mezi kapkami deště doslova protančíte.

Námořnický podzim

...
Autor: archiv firem

Zamilovala jste se v létě do námořnické módy a s těžkým srdcem jste pruhované šatičky uložila hluboko do skříně? Něvěšte hlavu, protože námořnické prvky pronikly i do podzimních trendů. Kombinace modré, červené a bílé nikdy nezklame. Nezapomínejte na fakt, že i hlava musí být v teple, a nasaďte si stylovou buřinku alá Pan Tau.

Veselé retro
Se správnou výbavou vás déšt nerozhází.
Autor: archiv firem

Pláštěnky už dávno nejsou zálěžitostí dětí z mateřské školky. Ve výrazné pláštěnce dokážete okolí, že jste se na podzim důkladně připravila. Když přidáte neonové holinky a obrovský deštník, budete téměř k nepřehlédnutí. Přestože je oficiálně ještě léto, nebojte se vytáhnout hřejivé šálky, které vás ochrání před otravným bolením v krku.

Duhová víla

...
Autor: archiv firem
V nevlídném počasí vás dokáží rozveselit veselé barvičky. Ale co dělat, když se sluníčko nemůže prorvat mezi hustými mraky, a duha je nedohlednu? Stačí barevný deštník a pastelový pršiplášť, který vás nejen ochrání před kapkami, ale také zvedne náladu.

Všechny produkty i jejich ceny naleznete v naší fotogalerii.