Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jeden svetr a čtyři způsoby, jak ho nosit: Šedá není nudná, naopak!

11. září 2013 | 06:00

Žádné složitosti. Vše je jednoduché, čisté, ale zároveň stylové a promyšlené. Pokud ještě ve skříni nemáte obyčejný šedý svetr, přesvědčíme váš pouhými čtyřmi outfity, proč byste si ho měly určitě pořídit.

Elegantně do práce, stylově na koktejl, pohodlně na schůzku s kamarádkami. Základem všech následujících outfitů je obyčejný šedý svetr, který je doslova škoda nosit jenom na doma!

Nemusíte nic extra složitého vymýšlet, ani kombinovat žádné výrazné barvy. Šedá je velmi neutrální, ale hlavně se v ní nesmíte "utopit". Podívejte se, jak na to a určitě některý z outfitů vyzkoušejte.

Sexy v kůži

Trendy koženou sukni, ikonické černé lodičky, zlaté náramky a luxusní kabelka dokáže obyčejný šedý vršek změnit v skvělý a pohodlný outfit na každý den. Rozhodně v něm nebudete vypadat jako šedá myška.

Šedý svetr unosíte na několik způsobů
Autor: Archiv firem

Růžový trik

Růžový náhrdelník sladěný s krásným stejnobarevným psaníčkem? Dokonalá kombinace. S ostatním už si nemusíte lámat hlavu. Oblečte uplé džíny a nízké kozačky se zlatým podpatkem. Nezapomínejte, že je vždy důležité myslet na doplňky, a že v jednoduchosti je krása.

Šedý svetr unosíte na několik způsobů
Autor: Archiv firem

Leopardí šmrnc

Máte zrovna "bad hair day"? Když už vám nepomůže ani suchý šampon, vyřešte to lišáčky - nasaďte si kulicha. K rošťáckému outiftu skvěle poslouží leopardí baleríny, velká modrá kabela a staré dobré "plísňáky".

Šedý svetr unosíte na několik způsobů
Autor: Archiv firem

Prostě a jednoduše

Nalakujte nehty na barvu jednoho ze svých oblíbených doplňků. My jsme zvolili fialový klobouk. Není to žádná věda. Fialová se s šedou i černou sedne moc dobře. Prostě dokonalý outfit třeba na celodenní nakupování!

Šedý svetr unosíte na několik způsobů
Autor: Archiv firem
Ceny všech produktů najdete v naší fotogalerii.

Autor: Eva Dvořáková