Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zauzlujte se: Trend z New Yorku si zamilujete!

2. září 2013 | 07:00

Žhavý trend z New Yorku se nazývá Tie front top a oblíbily si ho nejen celebrity, ale i obyčejné ženy, které chtějí být trendy. Proto by ve vaší skříní neměl chybět alespoň jeden top, na kterém můžete udělat skautský uzlík.

New York je město, které je otevřené všem módním kreacím. Proto také velmi často udává módní směr.

Co je to Tie front top?

Jedná se o košili, halenku nebo top, který se na dolním konci zavazuje na uzel nebo mašli. Je to tak jednoduché a přitom originální a stylové.

Starší generace uzlování moc dobře znají. V dřívějších dobách byl tento trend velmi oblíbený, ale potom na pár let utichl. Teď se můžeme radovat z jeho návratu. A ženy, které mají takový módní kousek zastrčený v šatníku, ho mohou opět oprášit.

Celebrity milují uzlíky
Fuschsiová halenka, New Yorker, 379 Kč.
Autor: archiv firem

Tento trend si samozřejmě zamilovaly i slavné ženy, které na něj nedají dopustit. Krásná herečka Eva Longoria zvolila k cigaretovým kalhotům romantickou halenku bez rukávů ve fuchsiové barvě. Ta byla samozřejmě s uzlíkem.

Příkladem toho, jak je Tie front top rozmanitý, je vnadná kráska Carmen Electra. Ta oblékla rotrhané šortky a skautskou košili, kterou rafinovaně uvázala nad pupíkem. Sexy, odvážné a trendy!

...
Autor: profimedia.cz

I zpěvačka Jennifer Lopez podlehla tomuto trendu. Nedávno vyrazila do města v krémovém kompletu složeném ze zauzlované halenky a kraťasů. Vhodné šperky a stejnobarevná kabelka dostaly tento model do výšin.

Uzlování je vhodné i pro extravagantnější typy, jako je třeba zpěvačka Jessie J. Ta se na svůj koncert ohákla velmi exoticky a barevně.

Buďte dámou i divoškou
Džínová halenka s puntíky, Ann Christine, 379 Kč.
Autor: archiv firem

Jak vidíte, tak vršek s uzlíkem můžete obléknout ke všemu - k sukni, šortkám, kalhotám i kostýmku. S tímto novým trendem se můžete stát romantičkou, dračicí i elegantní dámou. A takto univerzální módní kousky přece milujeme.

Pokud jste rozhodnutá, že jdete do toho, vyberte si pro vás vhodný materiál, barvu i vzor. Jestli jste ráda vidět, rozhodně zvolte výraznou barvu a prozářete šedé ulice.

Inspiraci naleznete v naší galerii.