Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Top 10 klíčových kousků, které nesmí chybět ve vašem šatníku

22. srpna 2013 | 08:00

Samozřejmě, že je důležité pořizovat si aktuální módní výstřelky. Ovšem ty většinou nepřežijí více jak jednu sezónu. Pak přichází na řadu módní kousky, které jsou trendy už nějaký ten pátek, a rozhodně by neměly chybět ve vašem šatníku.

1. Pruhované triko

Námonické tričko, Lindex, 249 Kč.
Autor: archiv firem
Nenáročná klasika, která se hodí ke všem módním stylům. S námořnickým tričkem můžete být elegantní, sexy, punková i roztomilá. Barvu si zvolte podle svého gusta, ale nejpraktičtější jsou kombinace červené, modré nebo černé s bílou.

2. "Kožená" bunda

Koženková bunda, New Yorker, 799 Kč.
Autor: archiv firem
Nechceme po vás, abyste vyhodila několik tisíc za pravou koženou bundu. Trendy jsou naopak ty "falešné" bundičky, které stojí kolem tisícovky. Hodí se k šatům, kalhotám i šortkám. Pokud ještě tento módní kousek nevlastníte, pořiďte si ho. Uvidíte, že bundička se stane vaši oblíbenkyní ve všední dny i o víkendu.

3. Úzká černá sukně

Úzká černá sukně, New Yorker, 399 Kč.
Autor: archiv firem
Slušivý kousek, které by neměl chybět v repertoáru žádné správné ženy. Výborně se hodí do práce, na pracovní pohovor, schůzku i do divadla. A nejlepší na tom je, že úzká černá sukně nikdy nevyjde z módy!

4. Obrovská kabela

Obrovská kabela, Zara, 2600 Kč.
Autor: archiv firem
Bez pořádně obrovské kabelky, do které nacpete od kosmetické taštičky, přes deštník, až po svačinu, se neobejdete. Barva je jen a jen na vás. My jsme zvolili klasickou černou, která je naprosto multifunkčním doplňkem.

5. Trenčkot

Béžový trenčkot, Mango, 1600 Kč.
Autor: archiv firem
Když není počasí úplně ideální, přichází na řadu oblečení, které je moderní a zároveň zahřeje. Nám v redakci se nejvíce líbí béžové trenčkoty s černými knoflíky a lemy. Ovšem máte možnost pořídit si tenhle trendy kabátek v jakékoli barvě. Navíc je natolik úžasný, že dokáže vykouzlit i dokonale dámskou siluetu. A ještě ke všemu se hodí ke kalhotám i sukni.

6. Halenka bez rukávů

Zelená halenka, Ann Christine, 419 Kč.
Autor: archiv firem
Fantazii se meze nekladou, takže si pořiďte černou, bílou, neonovou nebo klidně duhovou. Cvočky, kamínky a řetízky jsou velké módní plus. Tento typ halenek dokáže vyčarovat vysoce elegantní, ale i sexy a svůdný outfit.

7. Džínové mrkváče

Mrkvové džíny, Ann Christine, 990 Kč.
Autor: archiv firem
Každá žena by měla mít alespoň jedny džíny "mrkvového" stylu. A pokud je to na vás moc a necítíte se v úzkých kalhotách pohodlně, vsaďte na cigaretový střih. Vyvarujte se roztrhaným a vyšisovaným kouskům, které jsou vhodné jen na letní hudební festival.

8. Pohodlné balerínky

Balerínky s mašličkou, Mohito, info o ceně v obchodě.
Autor: archiv firem
Baleríny ženy zkrátka milují. A není divu, vždyť jsou pohodlné, je v nich teplo a navíc vypadají elegantně. Tak proč se věčně trápit na vysokých podpatcích, když nám sluší i "placaté" botky.

9. Univerzální sako

Růžové sáčko, Ann Christine, 990 Kč.
Autor: archiv firem
Projmutá sáčka se nosí už nějaký čas a ženy po celém světě ji velmi oblíbily. Barevných variací je víc než dost a kombinovat se dá snad úplně se vším. Stačí si vybrat střih, který vám padne jako ulitý, a máte vyhráno. Pokud vás po čase sako začne trochu nudit, pořiďte si originální brož, kterou ho vyzdobíte.

10. Černé kalhoty

Cigaretové elegantní kalhoty, Mango, 999 Kč.
Autor: archiv firem
Černé kalhoty cigaretového stylu nevyjdou z módy, stejně jako úzká černá sukně. Můžete je nosit opravdu všude a nikdy nic nezkazíte. Naopak! Když se naučíte kombinovat je s různými styly, stane se z nich váš nejoblíbenější kousek.

Doporučené trendy kousky a jejich ceny naleznete v naší galerii.