Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Je čas se zachumlat: Oblečte svetry, košile i stylové ponožky

21. srpna 2013 | 06:00

Tropická horka jsou za námi a po ránu už bývá pěkně chladno. Protože teplotní skok byl doopravdy rapidní, je potřeba, abychom stále byly v teple a suchu. My vám přinášíme kousky, se kterými vám to klapne jedna radost!

Také jste už v posledních dnech museli začít vybalovat podzimní a zimní kousky? V těchto dnech už je to potřeba! Pryč jsou totiž dny, kdy jsme si ven mohli vyběhnout "nalehko" v ještě mokrých vlasech, lehkém tílku a krátkých šortkách.

Rána jsou teď ve znamení šátků, dlouhých rukávů, zavřených bot a teplých ponožek. My jsme pro vás vybrali pár super kousků, které už na vás netrpělivě čekají v obchodech.

Nohy v klidu a v teple
Spoje
Autor: Archiv firem

Trpíte na věčně studené nohy? V tom případě zapomeňte na balerínky. Daleko příjemnější, teplejší i praktičtější variantou pro vás budou tenisky, kozačky, nebo dokonce i holínky. Pokud si nemůžete odpustit nošení sukní a šatů, zkuste podkolenky. Bláznivé ponožky vám v sychravém ránu pro změnu zvednou náladu.

Zastrčená košilka, pamatujete?
Spoje
Autor: Archiv firem

Pamatujete, jak vám maminky a babičky vždycky připomínaly, že pod každou vrchní vrstvu oblečení zákonitě patří i košilka, pečlivě zastrčená do kalhot? Pokud jste se to od nich naučila, pak je to skvělé. Ale jestliže ne, nedejte dopustit na kvalitní bundy, svetry, kabáty, nebo saka a mikiny.

Podzim ve znamení košile
Spoje
Autor: Archiv firem

Letos poletí košile. A to tak, že všeho druhu. Zkuste si vzít delší variantu třeba k černým, silnějším silonkám, nebo košili do pasu a vypasované džíny. Skvěle si bude rozumět s koženým "křivákem". Delší rukávy ochrání od prostydnutí a navíc budete vypadat skvěle. Pokud půjdete večer ven, stačí rozepnout jen pár knoflíků od krku. Úspěch zaručen.

Autor: Eva Dvořáková