Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hra na háčkovanou: Trendy našich babiček nosí i celebrity

8. srpna 2013 | 13:00

Háčkované  šaty už dávnou nejsou výsadou jen našich babiček! Navíc venku je takové počasí, že vám tyhle skvěle vzdušné topy, šukně i šaty přijdou pořádně vhod!

Jako Chytrá Horákyně se budete cítit v háčkovaném oblečení, pokud v něm vyrazíte třeba na pláž. Totiž ve finále nebudete ani nahá, ani oblečená! Výhodou tohoto stylu je ale to, že si ho můžete obléct jak k vodě, tak klidně i na nějakou párty!

Jen pozor na to, aby vám bylo stále teplo a pod průsvitným topem jste měla oblečenou dobře padnoucí podprsenku. Totiž faux pas na sebe nikdy nenechá moc dlouho čekat.

Paris Hilton v červeném

...
Autor: profimedia.cz
Na červené plavky oblékla dědička hotelového impéria Paris Hilton vskutku originální háčkované šaty. Není nám ovšem jasné, pro koho se tak parádila, když k fotce, kterou poslala na sociální síť napsala: "Další krásný den s mým miláčkem."

A vzhledem k tomu, že na fotce mazlí svou malou čivavu, je jasné, koho tím miláčkem myslela. Nicméně kombinace rudých plavek a černých háčkovaných šatů nás uchvátila. Na další fotce uchvátila Paris v černých plavkách a nádherných krémově bílých šatech s velkými oky. Nádhera!

Reese to má v oku

...
Autor: profimedia.cz
Pravá blondýnka má vkus. Trend letošního léta nepodcenila a tak se na letní nákupy "vybavila" trendy háčkovaným svetrem. Ten zvolila v krásné námořnické modři, který nádherně ladil k bílému outfitu. K námořnickému looku spojením modrého svršku dopomohl také červený lak na nehtech. Skvělé, jen bychom herečce nejradši násilím umyli a vyfoukali vlasy!

Božská Rihanna

...
Autor: profimedia.cz
Královna Riri by si na sebe mohla vzít klidně pytel od brambor a vypadala by skvěle. V tomto případě si ale barbadoská zpěvačka oblékla na své ebenově opálené tělo háčkovanou sukni s vysokým pasem.

Bohužel tento model se trochu minul účinkem. Stejně jako miniaturní bikiny nezahaluje téměř nic, a vysoký pas vypadá lehce křečovitě. Pokud i vy chcete nosit takové sukně, radíme nechat si je podšít nějakou látkou! Bude to působit svěže a moderně.

Inspiraci naleznete v naší galerii!

Autor: Eva Dvořáková, Andrea Zelníčková