Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Podivný model Cate Blanchett: V bizarních šatech vypadala jako medúza!

24. července 2013 | 12:45

Jako medúza plující hlubinami se oscarová herečka Cate Blanchett (44) v bizarním modelu vznášela po červeném koberci. Na premiéru svého nového filmu Blue Jasmine totiž přišla v šatech, v nichž nepopulárního žahavce víc než připomínala.

Když čtyřiačtyřicetiletá herečka dorazila na newyorskou premiéru filmu Woodyho Allena, který u nás v předpremiéře poběží už tento čtvrtek pod názvem Jasmíniny slzy, poklesla všem přítomným čelist.

Cate Blanchett totiž dorazila ve skutku bizarním modelu světle lososové barvy značky Balenciaga Edition. Tvořila ho podivná "kápě", pod kterou se ukrývaly šaty ručně pošité průsvitnými kvítky, z jejichž středu visí podivné "cancourky". Jeho autorem je francouzský módní návrhář Alexander Wang.

A já stoprocentně vím, kde a kdy čerpal inspiraci. Muselo to být při jeho potápěčském výletu pod mořskou hladinu na dovolené v Tichomoří. Inspirace vznášející se medúzou je totiž více než zřejmá.

Cate Blanchett zvolila na premiéru filmu Blue Jasmine vskutku bizarní model, inspirovaný nejspíš medúzou.
Autor: profimedia.cz

Křehká kráska je svými podivnými modely už vyhlášená. Když například letos v lednu dorazila na předávání australských filmových cen AACTA v rudých šatech, které víc než co jiného evokovaly latexový obleček dominy, chyběl jí už jen bičík.

V roce 2011 zase na předávání Oscarů zvolila model značky Givenchy, který vypadal spíše jako kuchyňská zástěra. Levandulová a žlutá barva spolu příliš neladily. Podivný vršek šatů vypadal spíš jako bryndák než cokoliv jiného.

Cate Blanchett zvolila na premiéru filmu Blue Jasmine vskutku bizarní model, inspirovaný nejspíš medúzou.
Autor: Shutterstock.com