Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Letní kabelky, na které nedáte dopustit! Jakou si vyberete?

24. července 2013 | 06:00

Ne nadarmo se říká, že kabelka je nejlepší kamarádkou ženy. Bez našich milovaných tašek bychom byly naprosto ztracené. Ve slunečném období zahoďte kabelky ponurých barev a pořiďte si takové, ze kterých sálá letní atmosféra. Barevné, proutěné či vzorované. Jaká je vaše favoritka?

Letní kabelky dokonale doladí váš slunný outfit. Uvidíte, že až se svojí novou "kamarádkou" vyrazíte do ulic, padne na vás mnoho závistivých pohledů. A ještě ke všemu ostatním ukážete, že se orientujete ve světě módy.

Barevný svět v hrsti

Milujete žlutou, oranžovou, červenou, modrou nebo třeba růžovou? Pořiďte si veselou kabelku podle své oblíbené barvy. Originalitě se meze nekladou! Batikované, neonové i pestrobarevné mají zelenou. Určitě se nezahalujte od hlavy až patě do černé jen proto, že máte výraznou kabelku. Nebojte se barev!

S barevnými kabelkami uděláte letos díru do světa.
Autor: archiv firem

Pouštím po vodě proutí

Košíkářství je lidové umění, které v naší krásné zemi kvete od pradávna. Zapletené proutí již dávno významně ovlivnilo i odvětví módy. Hitem letošního léta jsou proutěné kabelky, které se hodí k vodě, do města i na párty. Když zapojíte trochu kreativity, můžete si kabelku vyzdobit podle sebe kytičkami, barevnými stužkami nebo vtipnou nášivkou.

...
Autor: archiv firem

Vzorovaná smršť

Pokud nejste zrovna příznivcem vzorovaného oblečení, ale přesto se vám tento trend líbí, pořiďte si vzorovanou kabelku. Ta vám bude sloužit jako dokonalý doplněk ke všem příležitostem. Zvířecí, proužky, puntíky, květiny - všechno je povoleno. Navíc vás tento módní šperk rozjasní a váš letní outfit dotáhne do dokonalosti.

...
Autor: archiv firem