Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bundy v létě neodkládejte: Zahřejí vás při chladných večerech

18. července 2013 | 06:00

Každá z nás touží nosit co nejvíce letní šatičky, průhledné blůzky a krátké šortky. Během dne v nich děláme parádu, ale jakmile sluníčko zaleze, může nám být v letním outfitu pořádná kosa. Poté přichází na scénu letní bundičky, které jsou in a zároveň zahřejí.

Letní bundičky se hodí naprosto pro všechny příležitosti - posezení s přáteli, firemní večírek i romantická schůzka. Inspirujte se a buďte letně stylová, i když zrovna nebude tropické horko.

Rozkvetlá louka

Nebojte se výrazných vzorů jako jsou květiny. Působí letně a romanticky. V kombinaci s černými šaty zvýrazňujícími pas a slaměným kloboukem budete k nepřehlédnutí. Pokud nejste příznivcem vysokých podpatků, obujte sandálky nebo baleríny.

...
Autor: ...

Džínová pohoda

Hip, hip, hurá. Džínová bunda je opět v módě. Jednoznačně s ní zabodujete na festivalu, grilovací párty i romantické schůzce. Kombinovat se dá téměř se vším - od punkových kraťasů po éterické maxi šaty. Nezapomeňte na doplňky, kterých není u "džísky" nikdy dost.

...
Autor: ...

Křivá elegance

Křivák je perfektní volbou pro předvedení nedbalé elegance. Černá kůže není pravidlem - experimentujte s různými barvami nebo tvídovým materiálem. Kombinace lodiček a decentního psaníčka zajistí, že budete za opravdovou dámu.

...
Autor: ...